Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krzysiu!jak możesz to podaj namiary tego Majewskiego chciałabym lawende i co on ma jeszcze ciekawego ,ja już kupowałam u Tomasza Smala szałwie muszkatałową ,ale nie ma tak drogo i,też ładnie zapakowane tu w Gliwicach trudno o coś ładnego i specjalnego
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łał! Ta tapeta, a właściwie te drzewa powaliły mnie na kolana!
Ależ w nich siły, energii, dostojeństwa! Niesamowite!
Już sobie je skopiowałam, bo chętnie będę do tego zdjęcia wracać.
I wcale nie jestem z niej zadowolona, bo nie dało się moim aparatem uchwycić jej piękna w porze
kwitnienia (a do tego jeszcze marny ze mnie fotograf).
Poza tym przeglądając moje zdjęcia stwierdziłam, że jakoś mało skupiłam się na drzewach. A mam
jeszcze dwie stareńkie grusze (do wycięcia), które mogłyby być wdzięcznym fotograficznym tematem.
Są one ujęte gdzieś mimochodem, więc najczęściej poobcinane.
Przyjeżdżając na działce skupiałam się zazwyczaj na tym, co kwitnie lub co zostało przeze mnie
posadzone. A i te fotki często były robione "w biegu" z braku czasu.
Dzięki za fotki z Glasgow. Jakże inny jest ten cmentarz od naszych. Czuć tutaj tę przeszłość celtycką.
A jeśli chodzi o kwitnące fioletowe kobierce, to mnie przyszły do głowy ... fiołki wonne!
No i teraz to Cię muszę ucałować!
Zajrzałam na podaną przez Ciebie stronkę i mają tam poszukiwane przeze mnie pełniki!
Nareszcie moje poszukiwania się skończą. Nawet nie wiesz, jak się cieszę!
Ależ w nich siły, energii, dostojeństwa! Niesamowite!
Już sobie je skopiowałam, bo chętnie będę do tego zdjęcia wracać.
Krzysiu - czy masz na myśli moją lipę? Jeżeli o nią chodzi, to tylko raz miała taką sesję zdjęciową.bishop pisze:Ty masz monumentalne drzewo na żywo, za każdym razem, jak odwiedzisz kotlinę. Przy Twoim zamiłowaniu do zdjęć nie wierzę, że nie obfotografowujesz go za każdym razem, kiedy się wystroi na Twoje przybycie lezy-ze-smiechu
I wcale nie jestem z niej zadowolona, bo nie dało się moim aparatem uchwycić jej piękna w porze
kwitnienia (a do tego jeszcze marny ze mnie fotograf).
Poza tym przeglądając moje zdjęcia stwierdziłam, że jakoś mało skupiłam się na drzewach. A mam
jeszcze dwie stareńkie grusze (do wycięcia), które mogłyby być wdzięcznym fotograficznym tematem.
Są one ujęte gdzieś mimochodem, więc najczęściej poobcinane.
Przyjeżdżając na działce skupiałam się zazwyczaj na tym, co kwitnie lub co zostało przeze mnie
posadzone. A i te fotki często były robione "w biegu" z braku czasu.
Dzięki za fotki z Glasgow. Jakże inny jest ten cmentarz od naszych. Czuć tutaj tę przeszłość celtycką.
A jeśli chodzi o kwitnące fioletowe kobierce, to mnie przyszły do głowy ... fiołki wonne!

No i teraz to Cię muszę ucałować!

Zajrzałam na podaną przez Ciebie stronkę i mają tam poszukiwane przeze mnie pełniki!

Nareszcie moje poszukiwania się skończą. Nawet nie wiesz, jak się cieszę!

Pozdrawiam serdecznie
az poszlam poszukac tych drzew bo nie wiem czemu nie zapamiatalam, ze to nie Twoje... niestety ale nie znalazłam słowa wyjasnienia co to jest ... więc chyba przekonana byłam, że toTwoje zdjęcie.
Rzeczywcie kompostownika nie pamiętam... bo pewno mnie wtedy nie interesował... za to wołowinę w pieprzu pamiętam
Rzeczywcie kompostownika nie pamiętam... bo pewno mnie wtedy nie interesował... za to wołowinę w pieprzu pamiętam

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Zadziwiająco często mieli rośliny, których akurat szukałem
A może po prostu są dobrze wypozycjonowani w googlach?

A może po prostu są dobrze wypozycjonowani w googlach?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Ty się nie interesuj, ty miałaś już nie wydawać pieniędzyrivendel pisze:A jaki link,Kochani?

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz