Marzeno, czy kwiat w tle to nie przypadkiem niecierpek balsamina? Czy to ja już się starzeję?

To nie jest ważne ile czasu masz działkę ,ale jakbyś wątek załozyła i zdjęcia pokazała to łatwo Ci coś doradzić -uwierz mi,gdybym ja forum wcześniej znalazła i miała wątek gdzie pytałabym o to co mnie interesuje to pewnie wielu błędów bym nie popełniła ,ja też pracuję i bywa że na działce dopiero w weekend jestem ,a jeśli chodzi o rośliny to u mnie wszystko co rośnie jest wieloletnie i właśnie samoobsługowe , polecam Ci hosty i żurawki ,zresztą pooglądaj u nas i przemyśl co Ci napisałam,pozdrawiamOlago pisze:Nie mam, ja dopiero drugi rok mam tę działkę, dopiero ją zagospodarowuję kwiatami, może kiedyś się i wątku dorobięA poniewaz leniwa z natury jestem, to wybieram kwiaty samoobsługowe, przy których minimalna robota, i można wyścielić korą, co by nie trzeba było pielić
Nieraz w sezonie letnim z powodu pracy cały tydzień nie jestem w stanie zajrzeć na działkę, a jak przyjadę, to chętnie wciągnę się z książką podziwiając kwiaty
![]()
Wasze rady inspirują mnie, mam nadzieje, że moja główna rabata w przyszłym roku będzie bardziej pkryta kwiatami