marpa- Maryniu dziękuję. Mamy teraz piękną porę roku . Pełną rożnych kwitnień.
Staw jest, i też cieszy. Bo całe miejsce uporządkowane.
A boćki piękne, dostojne widzę codziennie, jak i moje rośliny
Dziękuję i wzajemnie udanego weekendu życzę
duju-Justynko Dziękuję.
Oj u mnie miejsca ogrom.Ale zdrowie jest jedno. Ja i tak ciągle poszerzam rabaty.
Oby tylko człowiek dał radę to wszystko obrobić.
Hmm, ja jeszcze o tej porze dyń nie wysiewałam. Ale zobaczymy jak im pójdzie. Twoim i moim.
A gdzie się podział twój watek ogrodowy ??
Locutus-Loki Ja chyba kiedyś, kiedyś też raz próbowałam z karczochem. Był tylko jeden sezon.i wiadomo nie zakwitł.
A ten przezimował,ładnie rośnie i zaczyna kwitnienie. Nowa ziemia służy jemu
Wymyśliłam i posadziłam 3 hosty w donicach
Jak będą rosły, zobaczymy.-
cyma2704-Soniu Większość róż w tym roku jak na razie ładnie rośnie.
Ale ze 2, czy 3 to mam takie nijakie.
Ja też miałam lata poprzednie ,że róże mi chorowały, nijaki..Ale już od ubiegłego roku jest z nimi lepiej. Dostały trochę obornika na zimę.
Ale nie wszystkim się dostało, i może to wpływa na ich kondycję ??
Rhapsody in Blue to cudna róża. Nawet mi ładnie rośnie. Tylko potem takie baty długie wypuszcza.
O tak host jest już ponad 100.To już nie liczę. W przyszłym sezonie chcę je przemeblować.
Perukowiec w końcu 3 rok ładnie wygląda. A wcześniej ze 3 lata stał w miejscu.
Dziękuję i wzajemnie dobrego weekendu
Iwonko1; korzo_m-Dorotko Witajcie! cieszę się,że mój ogród i roślinki ci się podobają.
Nachyłek pełny powtórnie przesadzony.Ale jeszcze kwitnie.Jest cudny. Oby mi tylko przezimował.
Ech, z tymi hostami to już jakaś choroba ? No setka i ponad zaliczone.
Dziękuję. Uwielbiam naturalne bukieciki
Stonka szleje.Wczoraj oprysk dałam.Ale wieczorem deszcz poszedł. Dziś ją zbierałam.ale było mniej. Ciekawe jak będzie jutro
Dobrej niedzieli wam życzę . Ja mam jutro w południe wizytę u koleżanki w pięknym romantycznym ogrodzie.
Clematis Tajga