Ogród na wzgórzu

Zdjęcia naszych ogrodów.
Evii91
100p
100p
Od: 20 mar 2017, o 16:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród na wzgórzu

Post »

Witam wszystkich :)

Clem3 - Przeprowadziliśmy się do innego mieszkania w naszym mieście, a działkę mamy 45 minut drogi od nas. Więc tylko rośliny są na "swoim".

Ostatnio zaczęły padać mi daglezje, nie wiem czy uda się uratować. Do tego dotarło do mnie, że bardzo dużo roślin cebulowych które kupiłam, zjadly nornice. W piątek przekonałam się, że więcej niż mi się wydawało, nie ukrywam, że mam doła z tego powodu. Kilkadziesiąt odmian się nie pojawiło w ogóle.... Wolę nie mowic ile pieniędzy straciłam, a nie ma nic...

Na działkę jedziemy jutro, ale z poprzedniego razu mam kilka zdjęć z tego co wzeszlo . Na liściach czerwonej porzeczki zauważyłam czerwone Zgrubienia, ktoś wie, co to za pasorzyt?
A tu zdjęcia, warzywnik też się rozrasta juz;

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Evii91
100p
100p
Od: 20 mar 2017, o 16:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie, brak odzewu jakoś mnie zdemotywował do prowadzenia tematu. Mimo to postanowiłam pokazać wam kilka zdjęć, mimo że były i wzloty i upadki.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kilka dni temu z mężem kupiliśmy też przyczepę kempingowa, będzie można nadrobić z robotą, a dziewczyny będą miały wiecej czasu na zabawę, gdy będziemy zostawali na noc. Wczoraj nocowalismy z mężem sami. Ja nadrobilam zaległe pikowanie i przygotowałam przyczepę do użytku, a mąż zajmował się swoją robotą...

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam wszystkich ;)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Taki domek to super sprawa. Teraz faktycznie będziesz mogła przebywać dłużej na działce
A jak miło rano wyjść do ogródka
No i masz pierwsze plony, super
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”