Grażynko ! Jeśli lubisz ciszę i lasy pełne jagód , borówek i grzybów (te mogą być kapryśne) i łąki pełne bratków .....

no to ... fajnie nam będzie zbierac razem
Krysiu! Z kleome nasionka mam zebrane

Część posieję , a część rozdam jeśli chętny się znajdzie. Krawężnik z kamienia ..ładnie to ujęłaś ! U mnie tylko kamienie większe lub mniejsze na obrzeżach klombów poukładane . Wdzierająca się trawa rzeczywiście utrapieniem jest ! Wycinałam czym się dało (nawet sierpem) . Cały czas myślę jak w tym roku sobie ułatwić!!! Flaga na piłkarskie święta uszyta była z mojego szalika (czerwone) i resztek włókniny (białe)
Aniu!!! Ta łączka zdjęciowa powstała z jednej torebki nasion. Zebrałam nasionka i jest ich prawie litrowy pojemnik. Czy wszystkie wykiełkują ? Nie wiem ! Wiem jednak ,że ta łączka w tym roku przynajmniej sie potroi

Szczęściarą jestem ,a z tą" licealistką" to choć sporo przesadziłaś - nie ukrywam ,że miłe to było
Alusiu!!! Dzięki!!! Kitaj czyli Niunia podwójnie popieściuchany !!!
Izuś!!! Cieszę się, że domek Ci się podoba !!! Jak przyjedziesz , to zobaczysz czy fotki nie kłamią
Gucia!!!! Tak dawno nic nie pisałyśmy do siebie

Mam "tylko" albo prawie 1 ha. Pola do popisu więc dużo ! Najgorsze to kopanie i zamiana perzowisk na odchwaszczone ....
Trza się pocieszać , że diety nie muszę wtedy stosować

Nowe (dla mnie stare) zdjątka obiecuję od jutra znów wklejać!!!
Dziewczyny !!! Niunia i Mała Pitajka bardzo dziekują za mizianie!!!!! Ja pozdrawiam serdecznie i kozie buziaki przesyłam - ulka