Mam nadzieję,ze szybko urośnie .Może byłby większy,ale ktoś mi poradził mocno podcinać ,teraz już tego nie zrobię ,przytnę tylko to aby uzyskać ładny pokrój
basow@ pisze:Moim wiosennym zakupem będzie .....jaśminowiec Jest śliczny!
Bardzo podoba mi się Twój kącik do siedzenia. Pijecie tam kawusię i jecie obiadki w lecie?
Zaraziłaś się i bardzo dobrze !!
Kącik do siedzenia jest jeszcze .... jakby tu powiedzieć... niedorobiony" hihii
W tym roku zrobimy mu zwijane zadaszenie i jakieś pergole z boku. Jest to super miejsce do wypoczynku, uwielbiam tam byczyć się w słonku na leżaku. Latem jak tylko pogoda pozwala pijemy tam poranną kawusię, jemy śniadanko, na grilu przygotowujemy większość obiadów, bo mąż położył marmurową płytę, na której wszystko rewelacyjnie się piecze i nie przypala jak na rusztach tradycyjnego grila. Stawiam też tam blaszki z zapiekankami itp.... palimy pod płytą drewnem z drzew owocowych. Wieczorami urządzamy imprezki )))
Może jutro poszukam i powklejam fotki
Już sobie wyobrażam te kawusie ,imprezki , śniadanka , obiadki .....Sielsko , anielsko....bosko.
Ja marzę o tym,żeby latem , rano, w szlafroku , z kawusią w ręce pójść na "obchód" ogrodu .Posłuchać ptaszków, pooglądać jak wszystko rośnie.....
Już niedługo...
Czekam cierpliwie na kolejne zdjęcia...