Moja już dojrzała działka cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja już dojrzała działka cz. 14

Post »

Iwonko zdrowia życzę, szkoda że nie mogłaś pojechać na działkę na pewno wiele nowości pokazało kwiaty. Z tymi mrozami jest przechlapane, zima nie było a teraz dają popalić. U nas rankiem było biało na ogrodzie, zimą takich widoków nie było.
Masz rację nie ma jak działka przy domu, można w każdym momencie wyjść do ogrodu.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko kochana zdrowiej ,bo pogoda nie sprzyja wędrówkom na działkę ;:196 U mnie też mocno się ochłodziło dzisiaj rano mieliśmy biało, wiec nie ma sie do czego spieszyć .Mocno też sie ochłodziło co nie sprzyja roślinom ,a za pewne świeta też będą białe jak to ostatnio się zdarza .Kuruj się i nie daj się chorobie ;:196 ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Fajnie..wiosenne są. wysiewy rosną.
I ja pomidorków I papryczek codziennie dogladam.
Zdrówka życzę . Co dzisiaj najbardziej potrzebne. :wink:
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie kochani :wit
Siedzę, nadal w domu. choruje, coś ciężko mi przechodzi to przeziębienie, ale na szczęście jest lepiej, mam nadzieję, że w końcu mi przejdzie, jedyna pociecha jest taka, że i tak na działkę bym nie pojechała, pogoda nie sprzyja. Za to w domu mogę zaopiekować się siewkami, a jest ich coraz więcej, a więc po pikowałam sobie je i zadbałam trochę lepiej :D
Kochani zdrowia dla Was wszystkich i dla Waszych rodzin ;:4
Dorotko szkoda, szkoda, bo nie wiem co tam po tych przymrozkach się dzieje, ale trudno, może te przykre widoki mnie ominą, a jak pojadę to już roślinki odżyją, mniejszy ból ;:108
Jadziu oby święta były już ciepłe, chociaż i tak pewnie nie będą to wesołe święta, z dziećmi się nie zobaczę, to bardzo smutne, no ale taka sytuacja, nic nie poradzimy, pozdrawiam i zdrówka życzę również ;:196
Aniu ja też mogłam zająć się siewkami w domu, mogę je doglądać bardziej, zdrówka życzę również ;:196

Obrazek

Obrazek

Zaglądam do Was i jestem w miarę na bieżąco, ale tak jakoś mi smutno, że Wy jednak coś tam możecie robić na działeczkach, w ogrodach, a ja nie mogę, nie wiem co pisać ;:185
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, nie musisz się rozpisywać, ważne że wracasz do zdrowia i nas o tym informujesz. ;:333 Wszyscy martwimy się wzajemnie o siebie i każda wiadomość jest dla nas bardzo ważna. ;:108
Ja nie choruję, a na działkę też nie zaglądam, bo nie ma po co. ;:185 Jest tak zimno, że i tak nic bym tam nie robiła, toteż podobnie jak Ty, zajmuję się roślinkami hodowanymi w domu. ;:303
Trzymaj się, kochana, i wracaj do pełni sił. Zdrówka dla Was wszystkich. ;:167 ;:167 ;:196 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Z tego co mi wiadomo, to w związku z obostrzeniami wyjazd na działki jest niemożliwy,,, ;:131
Można tylko do przydomowego ogrodu wyjść. ;:108
Zdrówka Iwonko! ;:196 ;:167

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Niektóre moje siewki pomidorów wołają przesadź mnie ,ale nie ma gdzie tego trzymać na parapetach ,bo kociasty na nich urzęduje .Niestety młodziakowi wszystko przeszkadza i ciekawi wszystko, szczególnie tam gdzie zielenina stoi ,a on między nią jak dozorca sprawdza czy dobrze rosną :;230 Zdróweczka Iwonko ;:196 no cóż jakoś musimy przeżyć ten okropny czas i nie dać się chorobie ;:196 ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Z tym zakazem wyjazdu na działkę to chyba przesadzili, szczególnie jeśli ktos jedzie samochodem
O co się boją? O rośliny?
To jest przesada
Iwonko, zdrówka życzę
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Iwonko też bym chyba nie odesłała tej dziękuję, już widzę jak cudnie będzie wyglądała obsadzona kwiatami ;:173
Rozumiem, że w tym roku wszystko wcześniej wyskoczyło, ale kwitnąca róża to już lekka przesada ;:224 :lol:
Teraz niestety wszystko stanęło na głowie, strach z domu wyjść czy zbliżyć się do kogokolwiek :( Przykro mi, że nawet na ukochaną działeczkę nie możesz wyskoczyć, mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy ;:333 Zdrówka życzę kochana tobie i całej rodzince ;:196
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko przykro że Cię choróbsko trzyma, ale wylecz się do końca to ważne!
Działce nic się nie dzieje a na parapetach masz co podziwiać, więc pogadaj z siewkami i zdrowiej szybciutko! ;:196
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Iwonko, przykro bardzo że załapałaś się na przeziębienie. O działkę nie martw się, rośliny na pewno sobie poradzą. Pilnuj zdrowia. Czytałam zarządzenie , na działkę będziesz mogła jechać jak wydobrzejesz. Tylko gości nie możesz przyjmować. Czasy ciężkie przed nami. Ja mam ogród przy domu a i tak mało pociechy z tego. Dzieci i wnuków nie widzę. Nikt do nas nie zagląda. Smutno czasem aż boli. Z nudów maseczki szyję dla szpitali. Jakoś trzeba przetrwać. Zdrówka życzę Tobie i Adasiowi.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Na szczęście możemy na działkach bywać do woli a że bez gości to i z sąsiadami przez miedzę pogwarzyć można jak ktoś ma ochotę. Damy radę!
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
max1232
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwona dużo zdrowia ! Wykuruj się dobrze i wtedy na spokojnie pojedziesz na działkę. W tych czasach zdrowie jest najważniejsze. Roślinki jakoś sobie poradzą ! ;:168
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Iwonko, teraz w domach jest najbezpieczniej, szpitali lepiej unikać, no chyba że nie ma innego wyjścia. ;:222
Masz wspaniały parapetowy ogródeczek, na działeczkę pojedziesz, gdy zdrowie będzie zadowalające a na razie wypoczywaj i zdrowiej.Wiem, że Ci przykro bez dzieci i wnucząt, ale pociesz się bo wszyscy tak mamy, lepiej zachować dystans, niż roznosić zarazki.
W obecnej sytuacji może nie wesołych, ale w miarę radosnych, spokojnych i zdrowych Świąt Wielkiej Nocy Wam życzę. ;:97 ;:79
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”