Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko szkoda że nie podziwialiśmy Twojego słonecznika
one są moimi ulubionymi kwiatami
ja kiedyś posadziłam wzdłuż płotu, gdzie jest tylko cień i nie wyrósł żaden
one muszą mieć słońce ;:2
Witaj Dorotko
no właśnie zawsze problem z tymi kwiatami
a może przerzucić się tylko na takie co znoszą nasz klimat i bez problemu zimują
Zytko zakopałam zakopałam i mam nadzieję że będzie pięknie rósł i rodził młode cyklamenki dla Was Kochani
Zytko dziękuję za nadanie mi nowego imienia
Grzesiu dziękuję i życzę dużo zdrówka
napisz o tym swoim pomyśle, bo jestem strasznie ciekawa 

Witaj Dorotko

Zytko zakopałam zakopałam i mam nadzieję że będzie pięknie rósł i rodził młode cyklamenki dla Was Kochani

Zytko dziękuję za nadanie mi nowego imienia

Grzesiu dziękuję i życzę dużo zdrówka

Połowę posadziłam póżną jesienią a połowę zostawiłam na wrazie czegojollla500 pisze:Elu na pewno będzie ślicznie![]()
Elu Ty już posadziłaś nasionka ? pytam się bo ja zawsze na wiosnę sadzę

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Chodzić po mostku - to na pewno można, bo mój kuzyn koła Lublina kupił działkę nad jeziorem.
Ma tam domek na wodzie, wykopany staw i podobny mostek z poręczami aby dojść do domku.
Kupił gotowy w ogrodniczym.
Wjechać można tylko drogą do tarasu, dostępną dla wybranych i pilnowaną przez psy.
Fajowo mówię Ci.
Ma tam domek na wodzie, wykopany staw i podobny mostek z poręczami aby dojść do domku.
Kupił gotowy w ogrodniczym.
Wjechać można tylko drogą do tarasu, dostępną dla wybranych i pilnowaną przez psy.
Fajowo mówię Ci.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, a czy nie jest to mięta? Przynajmniej wygląda jak mięta, a to nietrudno sprawdzić po zapachujollla500 pisze:Nasturcję też lubięA czy ktoś wie co to może być za roślinka ?
Przyznam się że kiedyś już nie pamiętam gdzieś, uszczypnęłam kawałeczek i wsadziłam do ziemi.Mówi się że kradzione lepiej rośnie![]()
Z maciupeńkiej szczepki w ciągu 3 tygodni wyrosła okazała roślinka, sama jestem ciekawa co to może być

Nasturcje - śliczne

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jacku dotykałam liści, ale nie poczułam miętowego zapachu .A przy poruszaniu mięta strasznie pachnie i wydaje mi się że zwróciłabym na to uwagę .Zobaczymy wiosną, sprawdzę dokładnie.
Co do nasturcji próbowałam zebrać nasionka, co przyszłam to nasionek już nie było
więc na kwiaty pozakładałam pończoszki i co ? i nic w nich nie było
Ale już się zaopatrzyłam w nasiona

Co do nasturcji próbowałam zebrać nasionka, co przyszłam to nasionek już nie było

Ale już się zaopatrzyłam w nasiona