Dużo ciekawych roślinek.Ja mam podobne problemy  w ogrodniczych. Tyle roślin mi się podoba. Ciekawe jakie kolorki będą miały lilie i powojnik. A gdy to wszystko juz urośnie i się rozrośnie ..ale będzie ładnie...
  Dużo ciekawych roślinek.Ja mam podobne problemy  w ogrodniczych. Tyle roślin mi się podoba. Ciekawe jakie kolorki będą miały lilie i powojnik. A gdy to wszystko juz urośnie i się rozrośnie ..ale będzie ładnie...Wymarzona działka Oli i Irka
- silversnow
- 500p 
- Od: 30 maja 2016, o 23:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wymarzona działka Oli i Irka
Olu zakupy  całkiem solidne   Dużo ciekawych roślinek.Ja mam podobne problemy  w ogrodniczych. Tyle roślin mi się podoba. Ciekawe jakie kolorki będą miały lilie i powojnik. A gdy to wszystko juz urośnie i się rozrośnie ..ale będzie ładnie...
  Dużo ciekawych roślinek.Ja mam podobne problemy  w ogrodniczych. Tyle roślin mi się podoba. Ciekawe jakie kolorki będą miały lilie i powojnik. A gdy to wszystko juz urośnie i się rozrośnie ..ale będzie ładnie...

Dużo ciekawych roślinek.Ja mam podobne problemy  w ogrodniczych. Tyle roślin mi się podoba. Ciekawe jakie kolorki będą miały lilie i powojnik. A gdy to wszystko juz urośnie i się rozrośnie ..ale będzie ładnie...- nowapasja
- 1000p 
- Od: 28 sty 2011, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z powojnika "Błękitny Anioł" będziesz zadowolona. To cudowny powojnik, zdrowy i obficie kwitnący. Mam go od kilku lat i wciąż mnie zachwyca. Fajne zakupy zrobiłaś w Starym Polu. Jeżdżę tam na wszystkie targi. Zawsze wracam z obładowana roślinami. 
Skarpa zapowiada się ciekawie choć to trudny temat.

Skarpa zapowiada się ciekawie choć to trudny temat.
- silversnow
- 500p 
Olu ja też musiałabym mieć hektary   Pokus zdecydowanie mam więcej niż placu.. Rabatka od razu inaczej wygląda
  Pokus zdecydowanie mam więcej niż placu.. Rabatka od razu inaczej wygląda  .Wykonałaś kawał dobrej roboty
 .Wykonałaś kawał dobrej roboty   Nie jestem pewna ale mam warzenie ze widzę w powietrzu dwie pieskowe nóżki ;) Chyba sobie wypoczywa pomiędzy roślinkami. Upał okropny i sucho. Za sucho.. Mam już dosyć podlewania wszystkiego .
 Nie jestem pewna ale mam warzenie ze widzę w powietrzu dwie pieskowe nóżki ;) Chyba sobie wypoczywa pomiędzy roślinkami. Upał okropny i sucho. Za sucho.. Mam już dosyć podlewania wszystkiego .

Pokus zdecydowanie mam więcej niż placu.. Rabatka od razu inaczej wygląda
  Pokus zdecydowanie mam więcej niż placu.. Rabatka od razu inaczej wygląda  .Wykonałaś kawał dobrej roboty
 .Wykonałaś kawał dobrej roboty   Nie jestem pewna ale mam warzenie ze widzę w powietrzu dwie pieskowe nóżki ;) Chyba sobie wypoczywa pomiędzy roślinkami. Upał okropny i sucho. Za sucho.. Mam już dosyć podlewania wszystkiego .
 Nie jestem pewna ale mam warzenie ze widzę w powietrzu dwie pieskowe nóżki ;) Chyba sobie wypoczywa pomiędzy roślinkami. Upał okropny i sucho. Za sucho.. Mam już dosyć podlewania wszystkiego .- nowapasja
- 1000p 
Witaj Iza   

My z zaa Kwidzyna ale też jeździmy do Starego Pola na wszystkie targi Następne w czerwcu
 Następne w czerwcu   

Z tą skarpą to było tak, że nie miałam wyboru. Musiałam albo sadzić tam albo nigdzie... Likwiduje stary ogródek ponieważ będę sprzedawać mieszkanie i z wielu powodów (w tym włożonych pieniędzy) nie chce zostawiać tam wszystkich roślinek. Najbardziej zależało mi żeby zabrać odmianowe liliowce, jeżówki i 2 róże 

A na nowej działce nie mogę robić rabatek gdyż będzie tam budowa.
Olu ja też trochę podlewam - u nas też 

Weekendowa robota 

Posadziłam tu powojnik, różę, liliowce, mieczyki, jeżówki, krzewuszkę i porzeczkę krwistą. Jak posadziłam to sobie przypomniałam że to miała być rabata na zamówione liliowce 

Wielosił ładnie się zapowiada

Kuklik też 

Spóźniony pierwiosnek chce się pokazać 

My z zaa Kwidzyna ale też jeździmy do Starego Pola na wszystkie targi
 Następne w czerwcu
 Następne w czerwcu   
 Z tą skarpą to było tak, że nie miałam wyboru. Musiałam albo sadzić tam albo nigdzie... Likwiduje stary ogródek ponieważ będę sprzedawać mieszkanie i z wielu powodów (w tym włożonych pieniędzy) nie chce zostawiać tam wszystkich roślinek. Najbardziej zależało mi żeby zabrać odmianowe liliowce, jeżówki i 2 róże

A na nowej działce nie mogę robić rabatek gdyż będzie tam budowa.
Olu ja też trochę podlewam - u nas też

Weekendowa robota

Posadziłam tu powojnik, różę, liliowce, mieczyki, jeżówki, krzewuszkę i porzeczkę krwistą. Jak posadziłam to sobie przypomniałam że to miała być rabata na zamówione liliowce

Wielosił ładnie się zapowiada

Kuklik też

Spóźniony pierwiosnek chce się pokazać

- silversnow
- 500p 
Olu wszystko się U Ciebie  pięknie zapowiada.. Młodziutkie roślineczki, ale zielone, ładne i już maja kwiatuszki , Wyglądają tak świeżo .Będzie pięknie u Was. Jestem tego pewna ..

- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Olu rabata na liliowce będzie musiała powstać chyba w innym miejscu  bo tamto już masz bardzo ładnie zagospodarowane
 bo tamto już masz bardzo ładnie zagospodarowane  a jak wszystko podrośnie i zakwitnie to dopiero będzie efekt
 a jak wszystko podrośnie i zakwitnie to dopiero będzie efekt  

bo tamto już masz bardzo ładnie zagospodarowane
 bo tamto już masz bardzo ładnie zagospodarowane  a jak wszystko podrośnie i zakwitnie to dopiero będzie efekt
 a jak wszystko podrośnie i zakwitnie to dopiero będzie efekt  
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- nowapasja
- 1000p 
Witajcie po przerwie   

Nie przepadam za zimą i nowe oczekiwanie wiosny spowodowało u mnie tęsknotę za forum 

Co nowego na działce: dom stoi (w surowym stanie) na wiosnę wyrównamy już grunt do końca i będzie można trochę więcej zaszaleć 

Bezpośrednio wokół domu jednak cały czas będzie mnie blokować elewacja i wykończenia ehh.
W 2018r. szalałam z tym ogrodem kopałam, grabiłam, sadziłam,  a potem przesadzałam bo kolidowało a ile się nakłóciłam haha, cały czas namiętnie sprzątałam wokół budowy że wyglądało jak dwa światy: budowa i metr dalej kwiatki
  kopałam, grabiłam, sadziłam,  a potem przesadzałam bo kolidowało a ile się nakłóciłam haha, cały czas namiętnie sprzątałam wokół budowy że wyglądało jak dwa światy: budowa i metr dalej kwiatki   

Śmieje się, że miałam najładniejszą działkę budowlaną ani jednej deseczki rzuconej czy cokolkwiek innego 

Parę zdjęć z kwitnień wiosennych z 2019r.

I pomóżcie: jak się przekręca zdjęcia? bo nie pamiętam...

Nie przepadam za zimą i nowe oczekiwanie wiosny spowodowało u mnie tęsknotę za forum

Co nowego na działce: dom stoi (w surowym stanie) na wiosnę wyrównamy już grunt do końca i będzie można trochę więcej zaszaleć

Bezpośrednio wokół domu jednak cały czas będzie mnie blokować elewacja i wykończenia ehh.
W 2018r. szalałam z tym ogrodem
 kopałam, grabiłam, sadziłam,  a potem przesadzałam bo kolidowało a ile się nakłóciłam haha, cały czas namiętnie sprzątałam wokół budowy że wyglądało jak dwa światy: budowa i metr dalej kwiatki
 Śmieje się, że miałam najładniejszą działkę budowlaną ani jednej deseczki rzuconej czy cokolkwiek innego

Parę zdjęć z kwitnień wiosennych z 2019r.

I pomóżcie: jak się przekręca zdjęcia? bo nie pamiętam...
- nowapasja
- 1000p 
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Ładne te wiosenne, już się nie mogę doczekać kiedy zakwitną.
Myślę na folią

Myślę na folią

Wita, 
Widać, że będzie ciekawie, to i ja będę zaglądać. 

folia to tez mnie przyciąga, więc kto wie
Pozdrawiam, Bogusia

Widać, że będzie ciekawie, to i ja będę zaglądać.

folia to tez mnie przyciąga, więc kto wie
Pozdrawiam, Bogusia
- nowapasja
- 1000p 
- Dorja
- 500p 
- Od: 23 wrz 2014, o 08:45
Witam się!  

Świetnie się zapowiada! Nasza działka ma 870m, na niej duży dom- ciekawa jestem, jak zagospodarujesz swoją, ja postawiłam na wyodrębnianie stref- a jak będzie u ciebie? okazuj swoje wspominki bądź aktualności,
pozdrawiam ciepło!

Świetnie się zapowiada! Nasza działka ma 870m, na niej duży dom- ciekawa jestem, jak zagospodarujesz swoją, ja postawiłam na wyodrębnianie stref- a jak będzie u ciebie? okazuj swoje wspominki bądź aktualności,
pozdrawiam ciepło!
Katarzyna. Ogród po wiejsku

- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Witaj Olu    Jestem bardzo ciekawy jak zaprojektujesz swój nowo powstający ogród . Ta skarpa jaką ma wystawę ?
 Jestem bardzo ciekawy jak zaprojektujesz swój nowo powstający ogród . Ta skarpa jaką ma wystawę ?

Jestem bardzo ciekawy jak zaprojektujesz swój nowo powstający ogród . Ta skarpa jaką ma wystawę ?

kto znajdzie pieska ?
  kto znajdzie pieska ?

znów bokiem
  znów bokiem
 Nie ma to jak własne pomidorki
  Nie ma to jak własne pomidorki