A ja znowu jestem do tylu...

bogusia177 pisze:Cieszę się Jolciu cieszę ,ale też się zastanawiam czy kupić liliowce tańsze -więcej ,czy droższe i mniej:P
Haneczko ,czym bliżej wiosny ,tym mnie bardziej wirus kwiatowy dogania ,siedzę i wzdycham ,drapię się po głowie i wiem ,że źle ze mną ,Hanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Zaglądam na skrzynkę i nie ma żadnych powiadomień a teraz już wiem dlaczego.Pozakładałyście nowe wątki i nie mogę się pozbierać na forum.Ciebie już znalazłam i chwała.
Jeszcze zima a Ty już wybierasz cebule?.Bogusiu widzę,że doszczętnie przepadłaś -diagnoza-choroba kwiatowa
Napisz co wybrałaś z cebulowych.
Bogusiu co Ty gadasz najważniejsze to być młodym duchem. A jak masz taką pasję jak ogród to tak jest i nie jedna znudzona nastolatka może Ci pozazdrościć tej młodości duchowej coś wiem o tymbogusia177 pisze:Haneczko ,czym bliżej wiosny ,tym mnie bardziej wirus kwiatowy dogania ,siedzę i wzdycham ,drapię się po głowie i wiem ,że źle ze mną ,Hanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Zaglądam na skrzynkę i nie ma żadnych powiadomień a teraz już wiem dlaczego.Pozakładałyście nowe wątki i nie mogę się pozbierać na forum.Ciebie już znalazłam i chwała.
Jeszcze zima a Ty już wybierasz cebule?.Bogusiu widzę,że doszczętnie przepadłaś -diagnoza-choroba kwiatowa
Napisz co wybrałaś z cebulowych.
róże mi się podobają ,liliowce cudowne ,irysy super ,hosty to napatrzeć się na nie nie mogę ,bylinki ,takich jakich jeszcze nie mam ,chciałabym mieć ,,ścieżki -marzę o nich ,pergole potrzebuję ,wykończenia przy rabatach koniecznie potrzebne ,,i co mi z pożyczki zostanie ---muszę wsiąść jeszcze jedną do tej pierwszej ---a życia tak mało zostało ......:P
Grażynko Gabryśko i Geniu 3 razy na G,do emerytury zostało mi 7 lat ,plus 7 lat. toż to by mi 14 lat zostało ,stanowczo za mało na moje plany, a co dopiero kasękogra pisze:Bogusia co Ty pleciesz - jak mało życia.![]()
Policz tylko ile masz do emerytury a potem jeszcze ho, ho, ho......![]()
Przynajmniej raz tyle albo i dwa.![]()
![]()
W tym czasie to nie jedną działkę przerobisz ale całe forum.![]()