Moja kwitnąca radość - Aska cz.1
Asiu ja jestem cierpliwa ,na ładny kwiat mogę poczekać , ale ile musiała bym posadzić krzaczków by zrobić solidną kępkę . U mnie przestrzeń jest otwarta i duża więc potrzebuję czegoś co mi szybciutko urośnie bo inaczej zginie , albo o nim zapomnę tak jak o bożym kwiecieAska pisze:Elu - różowa konwalia jest słodka, ale potwierdzam - na kwiat czeka się dwa lata. I jak na razie mam tylko 2 listki...

- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Asik zobacz jaki mój

Był bardzo rozrośnięty, więcej miał pędów od Twojego. stał na komodzie, nie miał bezpośrednio dużo słońca, dwa lata temu zakwitł bardzo ślicznie, ale śmierdząco.
Wszyscy go podziwiali, no i chyba go przelałam, zaczął marnieć więc dałam mu większą donicę....no i to mi zostało, więc znowu na okno postawiłam i czekam.

Był bardzo rozrośnięty, więcej miał pędów od Twojego. stał na komodzie, nie miał bezpośrednio dużo słońca, dwa lata temu zakwitł bardzo ślicznie, ale śmierdząco.
Wszyscy go podziwiali, no i chyba go przelałam, zaczął marnieć więc dałam mu większą donicę....no i to mi zostało, więc znowu na okno postawiłam i czekam.
Teraz to będziesz czekać aż korzeniami zapełni doniczkę i dopiero będzie wypuszczał liście......z tego co widzę po swoim zamioculkasie to ma mieć: ciasno....sucho... i nie za dużo światła, u mnie stoi za innymi roślinkamizyta.malek pisze:, zaczął marnieć więc dałam mu większą donicę....no i to mi zostało, więc znowu na okno postawiłam i czekam.

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
"Dlaczego mężczyzna jest jak burza?
- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa."
http://edowcipy.pl
- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa."

http://edowcipy.pl