Mój ogród - mariasen cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majeczko, trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie - nie daj się grypie
Jestem oczarowana Twoją drzewiastą piwonią !!! Słyszałam, że one bardzo delikatne są i lubią przemarzać dlatego do tej pory nie kupowałam ich.
Zyto, z Ciebie to szczęściara, możesz na żywo podziwiać roślinki Tadeusza, szczerze Ci tego zazdroszczę. Ja bardzo często jestem gościem Tadeusza, ale wirtualnym
Dzisiaj znowu się wybieram do ogrodu Tadeusz, czuję się tam jak w ogrodzie botanicznym - bosko

Jestem oczarowana Twoją drzewiastą piwonią !!! Słyszałam, że one bardzo delikatne są i lubią przemarzać dlatego do tej pory nie kupowałam ich.
Zyto, z Ciebie to szczęściara, możesz na żywo podziwiać roślinki Tadeusza, szczerze Ci tego zazdroszczę. Ja bardzo często jestem gościem Tadeusza, ale wirtualnym

Dzisiaj znowu się wybieram do ogrodu Tadeusz, czuję się tam jak w ogrodzie botanicznym - bosko

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cieszę się ,że już choć troszkę wydobrzałaś ,ale to pewnie na wieść o roślinkach tak szybko doszłaś do siebie .mariasen pisze:Igo, Zyto, Halinko, Lucy, dziękuję za wsparcie już mi lepiej. Niebawem dostanę pierwsze zamówione rośliny i już nie mogę się doczekać.
Gdzie zamawiałaś i co ,jeśli można spytać ,że już tak szybko dostaniesz ?.
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majko zdrowiej dziewczyno szybko , tego Ci życzę . Jak już dostaniesz swoje roślinki , musisz mieć dobrą kondycję
Może się z nami podzielisz widokiem tych roślinek 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, Ewo z mojego rodzinnego miasta, Agness, iglaki mogą być wysyłane nawet w takich temperaturach, zamawiałam na www.pendula.waw.pl. Oczywiście zrobię im zdjęcia i zapiszą nazwy. Teraz tylko czekam na wiosnę.