Od wiosny do jesieni w moim raju

Zdjęcia naszych ogrodów.
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju

Post »

Zuziu,to masz z tymi nogami,ale niech już się uspokaja u Ciebie. ;:196
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zuziu niech wszystko co złe i przykre zostanie w starym roku, a ten już się kończy. Z nowymi silami wejdziesz w nowy. Tego Ci życzę. ;:167
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Zuziu już wszystkie złe zdarzenia się wysypały... tak my ślę ;:168 i teraz już będzie tylko lepiej... na co i ja też liczę. Pozdrawiam cieplutko ;:167
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witajcie .

Lucynko..dziękuję za słowa wsparcia, jak to mówi powiedzenie co nie zabije to wzmocni...ale czasami mam już naprawdę dość :wink:

Ewelinko..dziękuję, także mam nadzieję że następny rok będzie lepszy. Nie może być stale źle, czekam więc na lepsze ;:128

Bożenko...już się nieco uspokoiło, wnuczka zadowolona bo już w domku..jedynie ta wysypka bardzo ją swędzi :wink:

Moniko..dziękuję. także liczę na to że wszystko co złe zostanie w starym roku a nowy musi być lepszy :D

Ewuniu..też tak myślę, kończy się rok a wraz z nim zmartwienia, zaczynam coraz częściej myśleć o wiośnie i nowych planach działkowych...choć ten sezon na działce jeszcze nie do końca zakończony ;:oj

Lepsze samopoczucie sprawiło że wybraliśmy się na działeczkę. Późno bo późno ale nabrałam ochoty na prace działkowe ;:306 , niestety pogoda nie była najlepsza a po południu się rozpadało. Niemniej zdążyłam zrobić obchód działeczki, trochę gałęzi świerkowych przynieść ze śmietnika..będzie jak znalazł do okrywania tych wrażliwszych no i oczywiście parę zdjęć popstrykać . Poza ciemiernikami nic u mnie już nie kwitnie, zdobią jedynie przebarwiające się drzewa i krzewy ..ups, zapomniałam ..nakarmiłam też koty które usłyszawszy nas zleciały się ale sfocić nie za bardzo dały ;:173

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale wyraziste, płomienne barwy. Twój ogród po prostu płonie, a berberys wygląda jak ognista pochodnia. Uwielbiam tę porę roku, a jesień jest teraz niemal idealna. Ciepła, długa i słoneczna. ;:3
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Ależ piękne kolory jesieni!
I ciemiernik już widzę zakwitł, u syna albo przeoczyłam albo jeszcze nie kwitnie.
Zdrówka życzę dla Wszystkich. ;:167
Jacqueline
200p
200p
Od: 26 wrz 2018, o 13:20

Post »

Jejku, Zuziu, tyle się porobiło u ciebie. Zdrówka dla wnuczki. A wysypka... Może reakcja poszczepienna właśnie jakaś ale nie związana z chorobą tylko z tych niepożądanych objawów, uczulenie na coś?

Dobrze, że choć przy roślinach można odetchnąć, trochę myśli zająć ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Pięknie w ogrodzie masz! Kocurek pewnie ma właściciela! :( :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Zuziu wspaniale u Ciebie w ogrodzie i te śliczne kolorki i ta cudowna jesień ;:oj . Życzę zdrówka dla wnusi i przesyłam pozdrowienia także dla niej i dla Ciebie buziaczki ;:196
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09

Post »

;:7
Zuzanno, wiele na głowę zdrowotnościowie spadło Obrazek Od życzeń zdrowia dla Wnusi, Męża, wszystkich razem z Tobą zacznę Obrazek

Już nie raz oglądałam Twój "piękny" gips, przeglądając wątki :oops: Niech wszystkie zdrowotne problemy idą ku dobremu ;:215 Kciukam i pozytywne wibracje przesyłam ;:167
Masz bardzo klimatyczną i uroczą studzienkę, RÓZE prześliczne, a bursztynowooki czarny głodomorek - az by się chciało zaadoptować. Też takie kociaki dokarmiam na działce. Ale jak oswoić dzikusa? Obrazek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zuziu, listopad w Twoim ogrodzie bardzo kolorowy! ;:138 ;:138
Cieszę się, że wnusia lepiej się czuje ;:167 i popieram jej rodziców w sprawie zasięgnięcia opinii innego lekarza. ;:333 Ja zawsze tak robiłam, gdy moje dzieci chorowały i bardzo mnie dziwiły niekiedy rozbieżne diagnozy. :shock: Podobnie postępowałam podczas chorób M, który upierał się przy jednej diagnozie, ale ja jestem uparta baba i musiał mnie w tych sprawach słuchać.
Po zawale bardzo potrzebna okazała się dodatkowa wizyta w prywatnej klinice, a onkologicznie drugi lekarz potwierdził diagnozę pierwszego.
Trzymaj się, kochana i z optymizmem patrz w przyszłość. Teraz już tylko lepiej być musi. ;:167 ;:167 ;:196 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Zuziu, jedno jest pewne, że zawsze po burzy zaświeci słoneczko. I teraz to słoneczko będzie się uśmiechało do Ciebie szczególnie. Bo ostatnio musiało się uśmiechnąć bardziej do innych. Mam nadzieję, że jak już przeżywamy łańcuszek nieprzychylnych chwil to potem łańcuszek tych miłych i serdecznych momentów będzie jeszcze dłuższy i dłuższy.
Mam zapytanko - czy jak kupowałaś tę jukę z jasnymi paseczkami to już były takie liście od małego? Bo ja zakupiłam taką na wiosnę ale stale mam na razie listki tylko zielone. I nie wiem czy czekać, czy reklamować.
Jak samopoczucie, jak nóżka?
Wszystkiego dobrego! ;:196
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witajcie ;:128

Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia dla wnuczki i za pochwały mojej działeczki w kolorach jesiennych , choć dzisiejszej nocy przymroziło i pewnie już po kolorkach ;:108 . Dziś u nas dzień eurowision...oczywiście zagłosowałam, cieszę się bardzo że Viki Gabor wygrała ..wnuk jest jej fanem. Zdawał mi relację przez telefon i podsyłał zdjęcia..bardzo chciał tam pojechać i w nagrodę za dobrą naukę pojechał ,,a to z relacji .

Obrazek

I kolorków także troszkę zostawiam.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;:167
Awatar użytkownika
stefcia
500p
500p
Od: 2 gru 2012, o 18:08

Post »

Witaj Zuziu pozwoliłam sobie pospacerować po Twojej działeczce ;:215 przepiękne roślinki- ;:173
Też głosowałam na Viki Gabor - rośnie wspaniałe mądre i nowoczesne pokolenie , między innymi nasze wnuki też ;:333
Pozdrawiam serdecznie ;:167
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Witaj Zuzia ja też kibicowałam naszej Cieszę, się że Polska górą szkoda, że Eurowizji dla dorosłych nie możemy wygrać nawet wejść do finału. Co do działeczki to piękne kolorki szkoda, że to się już kończy. U mnie piękna dziś pogoda słoneczko oby jak najdłużej. Cieszę się, że wszystko się z wnusią wyjaśniło i że już idzie do dobrego. :)
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”