Kocham rosliny , lubie ogladac jak sie rozwijaja , jak rosna. Jedynie zaluje, ze czesto reka mi drzy i zdjecia sa " ruszone" . Nie widac wtedy dokladnie piekna danych roslin, sa mniej lub bardziej rozmyte. Jak bedzie mnie kiedys stac , to zaopatrze sie w lepszy sprzet z dobra stabilizacja optyczna. Poki co ,musialbym robic fotki na statywie , a to raczej nie moj rewir. Na razie urzadzam ogrod ,a jest tu co robic . Moze jak go kiedys urzadze , to i tez bedzie juz czym skadrowac jego zawartosc.
Dziękuję serdecznie za miłe słowa. To fakt, jakoś trochę zapomniałem o udzielaniu się na forum Co do działki - to prawda ,drobnymi kroczkami,ale posuwam się do przodu w pracach na ogrodzie.
Witam,
Dziękuję za post. Tak, to są hortensje bukietowe, na pniu bodajże Grandiflora, a w szeregu pod płotem Phantom. Odnośnie aranżacji, to ja na pewno nie jestem w tym dobry. To , co zrobiłem w ogródku , to wynik podglądania innych czy przeglądania internetu. Wiele nasadzeń nie wytrzymało próby czasu, inne sie utrzymały. I mamy to co mamy. Samo życie.
Stanowczo sugeruję zmianę tytułu wątku ! Gdzie ten "brzydulek"?! To już bardziej "bombonierka" pasuje. Co za widoki, co za kolory, jaka różnorodność! A wszystko dopieszczone, zadbane. Ozdoba działek ten Twój ogród.