korzo_m-Dorotko Dziękuję.cieszę się ,że tarasik się spodobał.Jeszcze w kącie leżą materiały do remontu w domu.ale ciągle coś się przedłuża..i leża.
O masz, to troszkę uciążliwości ze zwierzaczkami.Ale jak trzeba poleczyć to trzeba.
Moja Fioina to taki trochę dzikus.Tylko do nas nie. Ale do innych kotów nie pójdzie.wręcz jak jakiś wejdzie na działke, to ich przegania, I to mocno.
To dobrze,że taką chociaz promocję masz.
daysy Jeszcze raz dziękuje za te roślinki.
Diamond Star przycięłam i do doniczki już dałam i do domu .To źle ,że od razu do doniczek ?? Oj, oj, jak coś to wyjmę i włożę do wody.
Chlebek swój piekę co tydzień czasami co 2.I to już parę lat.
W ogrodzie jeszcze kolorki są .Głównie dzięki daliom ( do przymrozków ), niektóre już maja kilka lat .I dzięki hortensjom i marcinkom.Tak, te śmieszne papryczki są ostre.Mój syn je lubi.Ja już trochę czasami skubnę.Zależy jaką.Do lecza czy zupy gulaszowej też jedna wystarczy,I to też trzeba wiedzieć, która.Bo inne są mega ostre,To tych tylko kawałek .Ale do ozd ób też są.W tym roku nawet więcej mi po-owocowały. Jak chcesz to zbiorę nasionka z tych co mam ??
Dasnutkoz Dziękuję za pochwalę moich asterków. I bukiecików.
duju-Justynko U mnie trochę wiej.Deszczyk , chmurki i słonce dzisiaj w ciuciubabkę się bawili.
Tak z dyń zbiorę potem nasionka. Jak postoją dekoracje, to potem. Dziękuje za pochwalę stołu ł paprykowo-dyniowego.
tak ten niebieski marcinek jest śliczny.Jest średni wysokością .a zakwita najpóźniej z marcinków.
Alicjo125 Witaj! A o którą trawę ci chodzi ?? Na zimę żadnej nie będę obcinała.Dopiero na wiosnę.
O jak mi miło czytać taki pochlebne słowa o moich zdjęciach.To miłe i motywujące.
Lubię i fotografować.a roślinki to wdzięczny, nie marudzące modele.
Rozchodniki pięknieją

I chryzantemki też.

Ale jeszcze nie wszystkie. Kilka jeszcze w pączkach

Berberys Maria.Do tej pory by ł jedyny.ale dzięki Daysy

, już nie jest.Dostałam kilka małych od niej

Nikandra

Poplon wysiany ( gorczyca ) już jakis czas temu ,w końcu mi wschodzi.