Już o meczu nic nie wspomnę

. Tylko tyle, że lepiej było mi siedzieć w domu i na ogrodowych stronach.
Igala -Iguś Marcinki - asterki , ładnie kwitną. Nie boją się chłodnych dni. Moje chryzantemy jeszcze nie wszystkie kwitną. To w sumie fajnie, że tak w różnym czasie one kwitną.
cyma2704-Soniu Teraz mamy jabłka i gruszki i winogrona. Brzoskwinie już zjedliśmy.
Drzewek mam dużo posadzonych. Ale jeszcze mało owocuje.
Marcinki cudne dużo koloru wnoszą do ogrodu. Ale jeszcze dwa jeszcze mi nie kwitną. Dalie kwitną wciąż pięknie. I oby długo jeszcze tak było.
Oby tych przymrozków szybko nie było.
płocczanka-Lucynko Dobrze mamy takie kwiaty jesieni jak asterki, chryzantemki. Bo bez nich ogrody byłyby posępne.
Dzisiaj też mi trochę deszczyku posiąpiło.W końcu wszystko podlane. .
marpa-Maryniu Deszcze bardzo potrzebny. Jeszcze rośliny odżyją. Wszystko podlane. To i mnie bardzo cieszy. Prace poczekają.
Dobrze mam marcinki. Trochę więcej kolorów w ogrodzie o tej porze, to już mniej. Języczkę przesadzałam na wiosnę. A chyba na przyszłą wiosnę. jeszcze ja muszę przesadzić.
A twoja jak nie kwitnie to przesadź. bo ona nawet ładne, energetyczne kwiaty.
iwwa -Asiu No w tym roku mam też tylko 3 nieduże dynie do zjedzenia. Tak jakoś słabo wyszło.
W tym roku za to dyń ozdobnych mam sporo. Wszyscy sąsiedzi już dostali po kilka. Moje 2 koleżanki. Nawet jutro kilka idzie na swojski stół na wesele. syna mojej koleżanki.
Na tarasie i w ogrodzie też są.
Dziękuję. Oby ta piękna jesień była długo.
Jabłuszka to nie malinówka. Jakaś inna odmiana. Ale nie wiem co to za jedna. A malinówkę mam. Ma 10 lat i dopiero 1 jabłko w tym roku
korzo_m -Dorotko Dziękuję. U mnie wczoraj trochę popadało. Dziś minimalnie posiapiło. Ale dobre i to.
I ja bardzo lubię marcinki.A ta zółta chryzantemka to raczej tak średnia. ale i kwit i kolorek ma świetny.

Trójsklepka- żabia lilia

Hortensja Sundae Fraise

Jakiś rozchodnik, ale nie wiem jaki.Mam go w 3 donicach wiszących na tarasie i jedna w koszu w ogrodzie.
marpa -Maryniu Marna ta moja Anabellka.Na wiosne ja planuję porządnie przyciąć i przesadzić.
Krychna -Kryniu Już o meczu nic nie wspominam.
Marcinki pięknie kwitną. Jeszcze 2 mi pomału rozkwitają. Hortensje już w jesiennych barwach. Polar Bear piękna. Dwie mam na pniu od ubiegłego roku.
A jedną w krzaczku. Ale jeszcze młoda i mała.
Tak dalie w tym roku cały czas ładnie kwitną.
Ignis05 -Kryniu Dziękuję za pochwałe nieba.W końcu się zlitowało i z nieba mi wszystko podlało.
Marcinki pięknie kwitną. A ja nigdy Anabelki nie ścinałam na jesieni. Oj to już na wiosnę ją przytnę.
Alicjo125 Witaj. Dziękuję za pochwałę moich zdjęć .To motywujące słowa.
Oby nam ta jesień jeszcze długo była piękna.
Dalia Yamabiraki

NN

Dalia dekoracyjna Bodacious

Henrietta

dalia tribunes nancy

Fiona