czy ta roślinka jak jest malutka to wygląda jak por???Gabriela pisze:Jolu, to jest złotlica.dosyć ciekawa i oryginalna roślina.jollla500 pisze:Asiu tego to ja na pewno nie jadłam hi hi a co to jestAska pisze:Dziewczyny - widzę, że jadacie różne niezwykłości, może któraś próbowała korzeni złotnicy żółtej?
Przepraszam że wklejam zdjęcia, jeśli Ci będą przeszkadzać, to skasuję, ok ?
![]()
![]()
Joluśjollla500 pisze:Zytko kupiłaś nie kwiatki ale jednak coś kupiłaś,przyznam się że nie wiem co to jest rucolaale zaraz sprawdzę
Agnieszko jak pisałam wcześniej , oszalałam i od jesieni cały czas kupuję nasionka .Mam ich strasznie dużo, więc któregoś dnia muszę siąść i z każdej paczuszki odsypać bo i tak wszystkich nasion nie posiejęrivendel pisze:Jolu, co jeszcze nakupiłaś?? Pochwal się Agusi...bo u mnie ...echo
Agnieszko co jak co ale wciśniesz i to więcej niż myślisz.Masz młode roślinki ,tak więc jeszcze wiele miejsca .Koło wiosennych można sadzić takie, która zakwitają latem i wczesną jesienią .Wtedy cały sezon jest kwitnąco i pięknierivendel pisze:no patrz! To do nas nie dowożą??? same zeszloroczne!![]()
jutro zaglądnę do LM.
Jola, ja też już leciutko, leciutko...przecież nie będę mieć miejsca na nic![]()
Nawet na ławkę.