Witam miłych  gości    ewelkacha88-Ewelinko,marzena06-Marzenko; Evii91; apus-Basiu ; Ignis05-Krysiu; maniolek-Mariuszu;korzo_m-Dorotko ; clem3-Małgosiu,magda1975-Madziulka;

ewelkacha88-Ewelinko,marzena06-Marzenko; Evii91; apus-Basiu ; Ignis05-Krysiu; maniolek-Mariuszu;korzo_m-Dorotko ; clem3-Małgosiu,magda1975-Madziulka;   
Bardzo  się  ciesze,że  do mnie  zagadacie  w nowej  części.I  za te  wszystkie  pozytywne, krzepiące  słowa.
Dla  przypomnienia  mam teraz  41 arów.Jest  przy  czym  robić,Oj  jest.  
 any57-Andrzeju;cyma2704-Soniu

any57-Andrzeju;cyma2704-Soniu    Cieszę  się,że  widoczek  tarasowy  wam się  spodobał.
Dzięki, Sonieczko.Tak  to  będzie Miskant BEAUTY QUEEN

Teraz mamy wrzesień i   jeszcze piękne  dojrzałe lato.Czasami  pachnące  jesienią.  czasami  pełnią lata.
Jeszcze w  ogrodzie  jest   dużo  różnych  kwitnień  oczywiście   kolorów, które  tak  kojąco  i  energetycznie  na nas  działają.
Bynajmniej  na mnie.   

A zapachy  lata mieszają  się z  zapachami  jesieni 

Owoce  dojrzewają,  pysznią się i  wybornie  smakują .Do  tego  własne  warzywka.
Ech  ,tylko  czemu  to  lato  nam  ucieka ? Czemu  nie  może  trwać  do  października ?
Za szybko, za  szybko  nam  ucieka  i  ciepło  i  lato  i  kwitnienia.  

Moja  córcia  wczoraj  się  jeszcze  opalała.a  ja  po łepkach  wieczorem  roślinki  podlałam.Wciąż sucho  i  zero  deszczu od  14  sierpnia.  

Ale  póki  co  ogród  żyje  i  zaprasza 

ketmia Midnight Marvel

Mieczyki  i Moja  mała  rachityczna  3  letnia perowskia  

Jeżówka  Green  Twister

Jeżówka  Green Jewel,,mikra  w  tym  roku  jesz cez.Słabo  przyrasta. 

Eukomisy