Witam niedzielnie. W nocy znowu popadało.a teraz słoneczny, gorący dzień.
Iwonko1 Dziękuję w imieniu liliowców.Juz ich tylko kilka kwitnie.Po niektórych to już badylki powycinałam.
Żółtych , rożnych mam chyba z 6.A ciemnych tez kilka. U mnie tez jest dużo mlodych.Także w następnych latach powinno bardziej się rozkręcić, wypięknieć.
Rutewki są przepiękne, wciaz pięknie koronkowo kwitną. Tak, są jak mgiełki
Dziękuję, staram sie pokazać ładnie te roślinki, które mam, które u mnie kwinta.
Pomidorki są bardzo smakowite.
Ja jestem może taka nie poprawna ogrodniczka. wszystko mi się podoba, dużo różnych kolorów i połączeń.
A ta daliea, ktora ci sie podoba, to nowa tegoroczna dalia.
Dziękuję i milej, dobrej niedzieli życzę.
duju-Justynko Dalie się rozkrecaja.Jeszcze nie wszystkie kwitną.
Tak, ten 1 hibiskus sama formo walam i prowadzę jako drzewko hibiskusowe
cyma2704-Snieczko Dziękuję za wizytę i ciesze się,ze moje zdjecia ogrodowe ci sie podobają.
Jeden hibiskus prowadzę jako drzewko.
Żółte , cytrynowe pomidorki bardzo lubię, to moje ulubione.
Ostatnio u mnie co parę dni pada.A jak tam u ciebie, był deszczyk ??
Narine Mnie rutewka zachwycali, 2 lata temu jak ja zobaczyłam w necie.Tak ja zapragnęłam i kupiłam na allegro.
Jeżówki tez bardzo lubię.Gren Twister jest inna, ciekawa. mam ja od ubieglego roku.A Butterfly Kisses kupiłam w ógródńićżym, jako nn.Ale udało mi się ją zdefiniować. Jest niska, kępiasta, śliczna.Na drugi rok spróbuję ja trochę podzielić i posadzić w szpalerku.
Maska-Marysiu
Jak więcej host, to i trochę host jeszcze kwitnie.Tez zauważyłam,ze kwitną różnie zależy od odmiany i stanowiska.
Rutewka jest cudna.Bardzo mnie cieszy jej tegoroczne , pierwsze kwitnienie.
Bardzo lubię takie bukieciki z polnych,łąkowych kwiatów

Ed Muray

Liliowiec Kwanso

Dobrej niedzieli wam życzę