marpa-Maryniu Ciesze sie,ze już mam sporo tych hortensji w ogrodzie.W 98 % to bukietowki.
To dzięki nm , a teraz szczególnie, gdy tej bieli jest dużo, one to dodają świeżości ogrodowi
Jeżówki tez cieszą.
plocczanka-Lucynko Witaj ! Teraz często już spędzasz dni na działeczce.Dlatego ciesze się,ze do mnie zajrzalas.
Rabaty powstawały i trawnik znikał,jak ciągle jakieś roślinki dokopywałam.A często zarażałam się nimi na forum , odwiedzając wasze ogrody.No i cóż,,kupowałam przywoziłam i ganiałam z doniczkami gdzie tu posadzić. potem ze szpadelkiem i mąż kopal í następny kawałek trawy znikał .Jemu mniej koszenia.A mi ciągle przybywa pracy na rabatach.
Ale czlowiek taki lasy na te roślinki, kwiatuchy.
Jeżówek trochę jest,Sama nie wiem ile.W tym roku jedna nn dokupiłam.
Dziękuję, dziękuje bardzo za pozytywne , krzepiące słowa.Staram się .
any57-Andrzeju Ja chyba kilkanaście już mam.dokładnie nie liczyłam swoich jeżówek.
Piękne roślinki.Mam chęć jeszcze na co-najmniej dwie.
Masz zuj jakieś uplanowane, jezowki, które chciałbyś kupić ??
U mnie te zwykle tez już się sieja.ale je zostawiam, najwyżej przesadzam, tam gdzie mi pasuje.
inka52-Tereniu Ano tak, te czerwone jezowki może bardziej są z daleka widoczne niż te blade, pastelowe.
To prawda, ciągle są jakieś nowe odmiany i jestesmy wystawiani na ciągle kuszenie.
Rutewka - bardzo nią się cesze.

Dobrze,ze ja kupiłam w ubieglym roku

Ten liliowiec NN- ma bardzo duzy kwiat.

I jeszcze pomidorki , takie dobre, takie smaczne, dojrzewają codziennie i idą do biezacej konsumpcji.

A smakują wybornie

W tym roku zapowiada się bardzo jeżynowo