Kochani
Zrobiło się bardzo różanie, zapachy są boskie... tylko,że niestety deszcz nie pada i trzeba podlewanko robić, dobrze,że mam studnię na swojej działce, to roślinki systematycznie wodę dostają, ale miejscami trawnik już wysycha

Eden Rose i Ru zostały już przycięte, reszta jeszcze pięknie kwitnie, zatem:
Schloss Eutin, delikatny zapach ale jakże przyjemny
B
oscobel cudowna mam dwa krzaczki, a mogłabym ich jeszcze mieć dwa taak doskonała
Acropolis nie pachnąca, ale te jej kolorki są super
Jalitah tej nie trzeba chwalić chyba wszyscy ja znają
Mariuszu oj sporo ich się nazbierało, ale te zapachy w ogrodzie jakie one wytwarzają są ach i chociaż pracy przy królewnach sporo to nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich, Edenka tak pokazała piękne olbrzymie kwiaty, wczoraj większość ścięłam ale jeszcze pąki ma

Pozdrawiam
Artemis
Iwonko Piwonia Ewelina w tym roku pokazała dopiero tak ogromne kwiaty, a mam ją od jesieni 2016 roku, te jej słodkie pręciki, są urocze bardzo obficie zakwitła

Edenka już przycięta ale produkuje ciągle nowe kwiaty, bardzo jestem w tym roku z niej zadowolona. U mnie też sucho muszę podlewać bo przez te upały w tamtym tygodniu to rośliny bardzo marnie by wyglądały jakby wody nie dostały. Summer skies pewnie póżniej pokaże kwiatuszki, ja mam go z FO, a sadziłam w tamtym roku. Pozdrawiam
N
ovalis
Małgosiu tak Bodziszki lepiej czuja się w cieniu, chociaż Bodziszek wspaniały wytrzymuje każde warunki

gdyby trochę popadało i ja bym swoje spróbowała podzielić, ale boję się teraz,że zapomnę o podlewaniu ich i nie ruszam, już tyle doniczek z różnościami co wieczór czeka na piciu, Róże buchnęły kwieciem jest cudownie. Pozdrawiam
Kamilu dziękuje bardzo to takie miłe jak komuś podobają się moje nasadzenia
Marysiu Maska które gożdziki Ci się podobają? może chciałabyś jakiegoś, daj znać. Ja te dzwonki mam od Martusi Koziororzec, z roku na rok większa kępa, tylko trochę ślimaki je podjadały na wiosnę

więc może Ci też zjadły. Bodziszki i u nie już marniej kwitną szkoda bardo je lubię. Pozdrawiam i też deszczyku życzę
Pomponella
Jadziu Ru to dwa krzaczory idą na szerokość, a nie na wysokość, trochę mnie to denerwuje, ale jak zakwitają to bajka
Oj ja się przekonałąm w tym roku jak potrafią wybujać te Bodziszki, Dragon Heart urósł bardzo , ale jak pięknie zakwitną, teraz muszę go przyciąć, ale jestem trochę w niedoczasie przez różne inne sprawy, myślę że w niedługim czasie nadrobię moje zaległości i na FO i w ogrodzie. Pozdrawiam serdecznie
Westerland
Aniu Anabuko RU przycinam tam gdzie żywa galązka po zimie bo ona u mnie lubi trochę podmarzać dlatego pewnie bardziej jest szeroka niż wysoka, za to kwitnie bardzo obficie co roku, teraz już przycięta, praktycznie każdą gałązkę cięłam na wypuszczającym się nowym pędem

Bardzo dziękuję za te słowa o moim ogrodzie, jest mi bardzo miło
Princes anne
Martusiu myślę,że już fotosik psikusa nie będzie robił, bo właśnie oglądanie zdjęć jest najfajniejsze, zawsze jakiś nowy pomysł przyjdzie do głowy jak się poogląda, niestety susza, ale zaczynają się już zbiory owocków, więc będą pyszne kompociki

Pozdrawiam serdecznie
Soul cudowny kwiat, piękny zapach, czego chcieć więcej...
Martusiu marta64 ja też niestety nie znam nazwy tej różyczki, mam takie dwa krzaczki które są tu chyba z piętnaście lat, bo jeszcze nie mieszkałam ale coś tam wsadzałam, bardzo mi ona przypomina Bonikę, może to ona.Pozdrawiam
Chopen
Garden of roses, ona jest niezmordowana
Mariateresa
Elfe ciągle pięknie się trzyma
I zaczynają się zbiory
Jeszcze dużo innych roślin pokazuje swoje piękno, ale w tym poście chciałam róże, bo one teraz u mnie zdobią najbardziej ogród, rozwijają się też już nieliczne Liliowce, więc następnym razem to one pewnie będą królowały.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających