Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu Ja miałam więcej szczęścia od Twojego M. Byliśmy gdzieś u kogoś znajomego 20 lat temu.I ja się na nim bujałam prawie przez cały czas naszego pobytu. Następnego dnia z pracy mąż wrócił z fotelem. Po prostu pojechał mi kupić.przemek1136 pisze:Człowiek jest wielki, nie przez to, co ma, nie przez to kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...
Ha,ha, ha a ja myślałem Jolu, że to Twoje kredo życiowe. Tymczasem słyszę, że Twój biedny mąż już trzeci rok czeka na bujany fotel. Wstyd!!!
Genia
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przemku i Gieniu
Moi wspaniałomyślni forumkowie , chcę Wam powiedzieć że taki fotel mój M już dawno dostałby ode mnie w prezencie lub kupiłby sobie sam...ale na razie zakup jest wstrzymany ze względu na małe dzieci hi hi już widzę co by się działo
czy on wytrzymałby tydzień ? a z drugiej strony wiem że byłyby kłótnie kto ma na nim siedzieć , no chyba że kupiłabym osiem i każdy miałby swój....tylko pytanie gdzie je wstawić
Tak więc za kilkanaście lat, jak dożyjemy sędziwego wieku
kupimy sobie dwa takie fotele , ja będę dziergać na drutach a mój M będzie czytał gazetę 

Moi wspaniałomyślni forumkowie , chcę Wam powiedzieć że taki fotel mój M już dawno dostałby ode mnie w prezencie lub kupiłby sobie sam...ale na razie zakup jest wstrzymany ze względu na małe dzieci hi hi już widzę co by się działo

Tak więc za kilkanaście lat, jak dożyjemy sędziwego wieku

Chciałabym to zobaczyćjollla500 pisze:Przemku i Gieniu![]()
Moi wspaniałomyślni forumkowie , chcę Wam powiedzieć że taki fotel mój M już dawno dostałby ode mnie w prezencie lub kupiłby sobie sam...ale na razie zakup jest wstrzymany ze względu na małe dzieci hi hi już widzę co by się działoczy on wytrzymałby tydzień ? a z drugiej strony wiem że byłyby kłótnie kto ma na nim siedzieć , no chyba że kupiłabym osiem i każdy miałby swój....tylko pytanie gdzie je wstawić
![]()
Tak więc za kilkanaście lat, jak dożyjemy sędziwego wiekukupimy sobie dwa takie fotele , ja będę dziergać na drutach a mój M będzie czytał gazetę

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Joluś, piękne plany maszjollla500 pisze:Przemku i Gieniu![]()
Moi wspaniałomyślni forumkowie , chcę Wam powiedzieć że taki fotel mój M już dawno dostałby ode mnie w prezencie lub kupiłby sobie sam...ale na razie zakup jest wstrzymany ze względu na małe dzieci hi hi już widzę co by się działoczy on wytrzymałby tydzień ? a z drugiej strony wiem że byłyby kłótnie kto ma na nim siedzieć , no chyba że kupiłabym osiem i każdy miałby swój....tylko pytanie gdzie je wstawić
![]()
Tak więc za kilkanaście lat, jak dożyjemy sędziwego wiekukupimy sobie dwa takie fotele , ja będę dziergać na drutach a mój M będzie czytał gazetę

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Kupiłam Joluśjollla500 pisze:Zytko masz racje ja też mam specjalne, do tego kupione blaszki.Ale metrowca nie piekłam dość dawno i całkiem zapomniałam że mam je hi hi .
Zytko a kupiłaś coś w ogrodniczym ?
...ale nie kwiatuszki, bałam się tam podchodzić, żeby w portfelu pusto nie zostało .
- a i kajecik w domu zostawiłam
1.Bazylię kupiłam: fioletową i zieloną
2.Rucole
3.Origanum vulgare
4.Majeranek
5.Pietruszka naciowa
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zytuś rucolę możesz wysiać już teraz do pojemnika na okno.
Musi tylko mieć dość głęboki pojemnik bo w płytkim słabo rośnie.
Eksperymentowałam w zeszłym roku i wyrosła ładnie ta w głębokim a ta w płytkim padła.
Prawdopodobnie w płytkim miała za mokro.
Musi tylko mieć dość głęboki pojemnik bo w płytkim słabo rośnie.
Eksperymentowałam w zeszłym roku i wyrosła ładnie ta w głębokim a ta w płytkim padła.
Prawdopodobnie w płytkim miała za mokro.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki