mapa-Maryniu Witaj ranny ptaszku !
Młoda trawa jest zawsze jaśniejsza, zielna, soczysta i ładniejsza.
Dziękuję
War Paint

Hosta Striptease
Maska -Maryniu Fajnie, ze mnie znalazlam ponownie.
|Hosty są piękne.

Oczywiscie ,ze możesz sobie skopiować te moje bukieciki.Ciesze się,ze oprócz mnie , jeszcze komuś się podobają. dziękuję .
duju-Justynko Dziękuje bardzo w imieniu roślinek.
any57-Andrzeju O tak ,ta przestrzeni, zielne soczystej trawy, widok lasu...To fantastyczne miejsce i czas.Bo bardzo lubię, tam takie spacerki.
Ignis05-Krysiu I mi ten konar bardzo sie podoba.
To mąż skądeś go przywiózł.Ale stary w 2 miejscach się rozleciał.I teraz układam sama, po kazdym koszeniu, zawsze inaczej mi to wychodzi.
Tak myslalam, ze to coś ze storczyków.Ciekawa jestem , czy mi się rozmnozy ?? .Fajnie byłoby.
Nie, nie ta ściana jest brzydka.Gdyby miała zostać cegła, to spoiny powinny być równe i czysto zrobione.A tu,,, misz - masz.Ale pewnie,ze teraz nie puszcze, liliowsze , lilie tuz tuz przed kwitnieniem.
Ci nasi mężowie, to sa pomocni,dobrze.ale czasami jak coś w ogrodzie robią, to jak słoń w składzie porcelany.
No widzisz, to jednak i powojnika ci naprawił
Shire-Monia staw raczej taki zostanie naturalny,Teren tam morze być w porach deszczu mokry, raczej powinnam napisać podmokły.

A iryski żółte i syberyjskie juz sa tam i kaczeńce i kumkające żaby i trochę rybek tez.
A wierzba była posadzona, ale się nie przyjęła.
To w fajnym sielskim środowisko dorastałaś .A ja do niego eis przyzwyczajam i przyzwyczaiłam.
O nie, nie mi ta ściana ceglana brzydka, nierówna, nie podoba się. Ale jeszcze tez sezon mnie po szpeci.
Nic, dobrze ze, ze tam rośna ładne roślinki, to będę tylko na nie patrzeć.
I bardzo ci dziękuje za ta nazwę storczyka.- kukułki. Tak myslalam, ze to coś ze storczyków.
Ogrodowy bukiecik

Jeżówki się szykują