Zaczynam - rogalm1 cz.2
Grażynko Ty mnie nie kuś bo to sie może źle dla mojej rodziny skończyć, jak im zafunduję w ferie survival na działce!
Janino, właśnie o Białce myślę bo tam i dla początkujących i dla zaawansowanych coś się znajdzie, a co do zajęcy to sama jestem ciekawa, bo jak zobaczyłam u Harwi jak te "rozkoszne" zwierzątka potraktowały jej borówki to mi słabo!
Janino, właśnie o Białce myślę bo tam i dla początkujących i dla zaawansowanych coś się znajdzie, a co do zajęcy to sama jestem ciekawa, bo jak zobaczyłam u Harwi jak te "rozkoszne" zwierzątka potraktowały jej borówki to mi słabo!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To by dopiero były ferie.
A ile kasy oszczędzone na zakup roślinek i nasionek ....?

A ile kasy oszczędzone na zakup roślinek i nasionek ....?

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Zabezpieczenia drzewek - profesionalne, na mojej działce, stare drzewka - radzą sobie same ;) a młode "ubrałam" w piankowe osłonki do rur. Jak nie miałam ogrodzonej działki, to tez zakładałam takie stelaże z siatki - ale jak śnieg był 0,5 metrowy, to zajęczaki i tak korę podgryzałay - ale na gałęziach
teraz takich opadów nie ma, stąd tylko pianki, no i działka w tej części ogrodzona...
życzę miłego odpoczynku w czasie ferii

życzę miłego odpoczynku w czasie ferii

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Wisienko - to też może być świetna zabawa i nauka samodzielności zarazem.
Przeszłam kilka takich . :P

Przeszłam kilka takich . :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karo właśnie to samo chciałam napisać co ty ;) Wyjęłaś mi to z ust.
Zabierz ich w góry niech pośmigają na nartach sankach dup..ach i co tam im przyjdzie do głowy. A z przyjemnością na wakacje przyjadą na działkę. Co za dużo to niezdrowo. Dla ciebie to lepiej by było na działce pewnie zawsze być coś tam dzióbnęła zapewne hihi Ale dzieciaki zapewne niekoniecznie. Ja tam w sumie nic o dzieciach jeszcze nie wiem
ale ..... ja tam bym wolała na narciochy hihi
Zabierz ich w góry niech pośmigają na nartach sankach dup..ach i co tam im przyjdzie do głowy. A z przyjemnością na wakacje przyjadą na działkę. Co za dużo to niezdrowo. Dla ciebie to lepiej by było na działce pewnie zawsze być coś tam dzióbnęła zapewne hihi Ale dzieciaki zapewne niekoniecznie. Ja tam w sumie nic o dzieciach jeszcze nie wiem

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
rogalm1 pisze:Wiecie coraz bardziej mnie kusi żeby spróbować ferii na działce, najwyżej na wiosnę nas znajdziecie jak śniegi zejdą![]()
Ale my mamy ferie dopiero od połowy lutego to może już wiosna zawita?
Dobre Moniko, uśmiałam się...

Ale też uważam, że dzieciom należy się wyjazd w inne miejsce.
Zasłużyły w pełni.
Wiolu, Krysiu, Gabrysiu - chyba macie rację, pojedziemy gdzieś na narty do cywilizacji i wyciągów, a na działkę na sanki i inne nadające się do zjeżdżania rzeczy na działkę na jeden dzień.
Grażynko, obawiam się, że każdy miałby inny pomysł: Marysia survival na działce, Mateusz- wyciągi, Kuba - zostać w domu i wreszcie dorwać się do internetu, a Szymuś do ulubionego kuzyna i jego fajnych zabawek!
Grażynko, obawiam się, że każdy miałby inny pomysł: Marysia survival na działce, Mateusz- wyciągi, Kuba - zostać w domu i wreszcie dorwać się do internetu, a Szymuś do ulubionego kuzyna i jego fajnych zabawek!
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
tak chyba najlepiej - bo może wolą działkę albo zdecydowanie góry ??? niech wybiorą - później ich życie z samych wyborów się będzie składałokogra pisze:A może zapytać dzieciaków co wolą ?![]()

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
ale gdyby wspólnie musieli ustalić jedną opcję - wtedy mogli by się poczuć docenieni - że ich zdanie też jestt brane pod uwagę a nie wszystko narzucane z góry - pewnie nie od razu by ustalili jedną wersję ale by ustalili- zwłaszcza jeśli mieli by wybór - albo w górach albo na działce ...rogalm1 pisze: Grażynko, obawiam się, że każdy miałby inny pomysł: Marysia survival na działce, Mateusz- wyciągi, Kuba - zostać w domu i wreszcie dorwać się do internetu, a Szymuś do ulubionego kuzyna i jego fajnych zabawek!
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Karolu, zapraszam Cię do mnie na takie wspólne ustalanie jednej opcjik-c pisze: ale gdyby wspólnie musieli ustalić jedną opcję - wtedy mogli by się poczuć docenieni - że ich zdanie też jestt brane pod uwagę a nie wszystko narzucane z góry - pewnie nie od razu by ustalili jedną wersję ale by ustalili- zwłaszcza jeśli mieli by wybór - albo w górach albo na działce ...

Ewusiu, właśnie to mam na uwadze, żeby się nie zniechęcili a pokochali