Beatko (Beaby) 
Świdośliw jest dużo odmian i nie wszystkie mają smaczne owoce. Te dwie, które mam są pyszne, ale miałam też taką, która miała bardzo słodkie, mdłe owoce i w dodatku nie były soczyste. Moje mają soczyste, słodko-kwaskowate owoce. Najlepiej kup takie z owocami, żeby można było spróbować. w ciemno możesz kupić odmianę Smoky.
Basiu (apus) Dziękuję Basiu za miłe słowa.

. Przy tej pergoli już rośnie jeżyna bezkolcowa. za nią będzie dołączona ścianka z różami i kolejna pergola z różą pnącą Frau Eva Schubert. Przy ściance James Galway, Giardina i jeszcze jedna, ale zapomniałam nazwę.
Moniko (Alania) u mnie tulipany nie rosną najlepiej. Ja ich nie wykopuję, może dlatego. Lubię ten mój powstający ogród i bardzo pasują mi te proste linie. Chciałabym, żeby przyszły ogród był uporządkowany.
Ewelinko (ewelkacha88) 60 metrów murka

sporo. Ja też mam murek, ale mój będzie dużo krótszy. Kup świdośliwę, będziesz zadowolona. Ja lubię floksy i dlatego znalazłam dla nich miejsce w ogrodzie. Bedą spływać z murka.
Wandziu (wanda7) Mnie też się podoba to zestawienie.
Olu (Ola2310) jak najbardziej pamiętam i bardzo się cieszę, ze mnie odwiedziłaś.

Zostań jak długo zechcesz
Jeszcze tylko uprzątnę tą górę ziemi i mogę robić oczko wodne. Wcześniej wybrukuje ścieżkę.
Małgosiu (clem3) Szafirki też lubię, ale jak się zastanowić to ja wszystkie kwiatki lubię.

ciesze się, że miejsce z pergolą ci się podoba.
Ewa (ewarost) Ja na swoją świdośliwę zarzucam firanę i ptaki zostawiają drzewo w spokoju