Doniczkowe Jadzi 1
Kiedy wreszcie zdejmą ci tą szynęJadzia1 pisze:Kulig super tylko szkoda ,że nie mogłam poszaleć na śniegu z pieskami:

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zdjęcia są fantastyczne
Psiaki się żadnego mrozu nie lękają, nie to co mój zdeklarowany kanapowiec - ostatnio nabrudził nam w mieszkaniu tylko dlatego, że mu się na zimno nie chciało wyjść
Agawy są przecudne, pamiętam jak chorowałam na tę odmianę... Mam ją już u siebie, ale wyjątkowo wooooolno rośnie... Podobają mi się Twoi purpurowi bracia-bliźniacy ;)

Agawy są przecudne, pamiętam jak chorowałam na tę odmianę... Mam ją już u siebie, ale wyjątkowo wooooolno rośnie... Podobają mi się Twoi purpurowi bracia-bliźniacy ;)
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Waży ponad 8 kilo, same mięśnie, futra syberyjskie, zima mu nie straszna, na smyczy dobrze chodzi, wypoczęty ponad miarę, może jednak zrobimy mu dwukółkę?U nas chyba śnieg się utrzyma jeszcze trochę.Jadzia1 pisze:Ewuś Twój Konstanty to dystyngowany jegomość gdzie mu do ciągnięcia sanek![]()
Śniegu jest dużo tylko przy takiej pogodzie jaka była dziś na + to nie wiem jak długo się utrzyma
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu, kuligu Ci zazdroszczę jak nie wiem co. Mnie nie ma kto tak wozić.
Pozytywnie też zazdroszczę tych pięknych agaw i czerwonych wilczków. Gruboszek ma fajnie ułożone listki. Wyglądają jak wiatraczki
Pozytywnie też zazdroszczę tych pięknych agaw i czerwonych wilczków. Gruboszek ma fajnie ułożone listki. Wyglądają jak wiatraczki

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"