Dorota,nawóz dla roślin na wiosnę na start bardzo ważny i akurat dany był przed samym deszczem i dzięki deszczowi mam mały odpoczynek,pozdrawiam

Kasiu witaj ,jeszcze nie zupełnie wyzdrowiałam ,ale już lepiej i coś podrabiam ,pada u mnie prawie cięgiem ,pelargonie są w koszyku to zawsze można schować ,czy przestawić pod dach ,koszyk lekki ,ja mam 6 odmian epimedium bo też bardzo je lubię ,może i ja będę dłużej stosowała tą zasadę ,pozdrawiam

Maryniu,miło,że w poranek spacerujesz po moim ogrodzie i się w nim dobrze czujesz ,,zwalniam powoli ale trudno mi to przychodzi ,pozdrawiam

Martusiu,jak wszystko ruszy w górę to nie opanuję mojego ogrodu ,powoli wracam do zdrowia ,a teraz mam przymusowy odpoczynek bo leje ,a ja tylko poszłam zrobić zdjęcia ,pozdrawiam

Joasiu,u mnie pada dalej cały czas ,białe pelargonie kupiłam ,nie mam czasu na zabawę z rozmnażaniem ,może kiedyś sie tym zajmę ,pozdrawiam

Iwonko,0042,u mnie sporo tego deszczu pada ,ciepło tak sobie ,dobrze by było,żeby moje byliny urosły na tyle ,żeby już chwasty nie miały dojścia ,takie jest moje marzenie ,pozdrawiam

Aniu,ja bardzo lubię biały w ogrodzie ,epimediów mam 6 odmian bo mi się podobają ,a wilczomlecze bardzo rozświetlają ogród,pozdrawiam

Lodziu,cieszę się ,że wilczomlecze przyjęły się u Ciebie i radują Twoje oczy ,a co takiego jeszcze odkryłaś w moim ogrodzie ,bo wydaje się ,że wszystko masz ,pozdrawiam

Gosiu,uśmiechnęłam się do Ciebie jak napisałaś ,ze białe najbardziej Ci się podobają po różowych ,pozdrawiam

Iwonko1,w ogrodzie zimno to nie chodź boso ,ja nie lubię chodzić boso ,u mnie solidnie podlewa dalej to będzie wszystko rosło,ale jakieś przymrozki zapowiadają ,aż się boję co to będzie ,epimedia pięknie się teraz stroją w kwiatuszki ,pozdrawiam i do zobaczenia