Witajcie kochani
Byłam dzisiaj na działeczce

, nie, nie aż tak to nie tańczę, ruszać się ciężko, ale jak przyjemnie, jestem z siebie dumna, jedną część działki mam ogarniętą, została druga część, ta ze skarpami, tam trochę mniej pracy, ale jest też sporo, no i folia, ta to chyba na pierwszy wolny termin do zrobienia

, wszystko było fajnie dopóki nie zaczęłam robić zdjęć, telefon mi wysiadł i wszystko co miałam straciłam, poszło w kosmos, moja wina, wiem co zepsułam, już naprawiłam i jest ok, ale zdjęć niestety z dzisiejszego fajnego dnia nie mam

Na parapecie zupełnie miejsca brak, trochę siewek wydałam, ale w to miejsce znowu trochę dostałam, a miałam nadzieję się trochę pozbyć

dostałam fajne czosnki wysokie, psie zęby, no czekam na ich kwitnienie
Pozdrawiam wszystkich pięknie i życzę takiej pięknej pogody na prace w ogrodzie
Jadziu życzę Ci abyś poczuła się lepiej, zdrówka życzę
Maryniu myślę, że dziś też miałaś fajną pogodę, no w końcu już czas na grzebanie w ziemi, więc i pogoda się poprawiła, mam nadzieję, że już na stałe
Mariuszu no i mamy poprawę, pięknie dziś było, jestem cudnie zmęczona, teraz dwa dni znowu w pracy, ale w sobotę mamy otwarcie wody, więc będziemy na działeczce i może znowu uda się coś porobić, iryski posadziłam, mam nadzieję, że zakwitną jeszcze w tym roku
Marysiu kochana życzenie się spełniło

, piękny wiosenny dzień, popracowałam na działeczce aż miło, iryski już rosną, mam nadzieję
Elu to prawda, nie wszystko od razu, ale dziś tak fajnie mi się pracowało, aż szkoda było do domu jechać, no jednak musiałam pozałatwiać jeszcze kilka innych spraw, treaz liczę na fajną sobotę, może znowu uda się coś porobić

Mam nadzieję, że Twoje rączki już współpracują z Tobą, jak nie to oby już zaczęły
Lucynko kochana

moje już wsadzone dzisiaj, niech rosną, kiedyś je miałam, ale gdzieś poginęły, a śliczne są, więc mam nadzieję, że znowu będą cieszyć oczka

parapet mam zapchany do granic, M mnie z domu wygania, bo nawet okna otworzyć nie może, grozi eksmisją

, ale jaki problem doniczki zestawić i okno otworzyć, za dużo zachodu, pogoda się poprawiła myślę, że u Ciebie również.