Witaj Karolinko
U Ciebie to już wiosna jak się patrzy, różowe bazie, niesamowite kapustki, drzewa puszczają na całego, widać że zima w odwrocie.
No popatrz ja mam kociarnię a Ty psiarnię. Bąbel ma teraz towarzystwo a Malinka taka słodziutka.
Kamil świetnie to ujął - dorobiłaś się trzech zadymiarzy oby ogrodu i mieszkania w perzynę nie obrócili.
Wszak Bąbel ma już pod tym względem spore doświadczenie.
Pozdrawiam Was oboje i zdróweczka życzę a dla piesków mizianko ślę.
O Bąbelek ma towarzyszkę jak fajnie Pieskowi można założyć kaganiec wtedy na pewno nie ugryzie Różowe bazie wierzby mogą oczarować Czy wiesz Karolinko jaka to odmiana?
Karola u Ciebie ciemiernik i krokusy w pełnym rozkwicie a moje dopiero w pąkach.
Krzewy dają wspaniały wiosenny pokaz, przebiśniegi jak białe duszki unoszą się nad zielonymi listeczkami a czerwone pierwiosnki ocieplają chłodną pozimową glebę.
Piszesz, że Malina to rozrabiaka a zapomniałaś jak onegdaj zachowywał się ten " kulturalny facet ".
Masz już doświadczenie, więc wychowuj kolejne pokolenie na dobrze ułożonego psiaka.
Karolcia niestety nawet wśród młodzieży dziewczyny wiodą prym ,wiec się nie dziw Masz cudnie kwitnąco takie drzewa czy krzewy nie dosyć ,ze dodają uroku ,gdy nie ma jeszcze czego za bardzo podziwiać w ogródkach to jeszcze roznoszą cudną woń wokoło. Fajne żarówiaste prymulki dodadzą kolorytu
Karolinko jaki ładny ciemiernik z tym lekkim różem Mój jaśmin bez kwiatków, ale malutki jeszcze! Kalina w pączkach U Ciebie cieplej! Malina czyli znowu szczeniaczek ...wyrośnie!