Pisanie w wątku AWN
- Foxowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pisanie w wątku sprzedażowym
Z tym czerpaniem korzyści i nie dawaniem nic w zamian to nie tak do końca bym nie rzucała takich bolesnych oskarżeń,bo gdyby koleżanka z zablokowanym dostępem nie zafundowała dla AWN dillerek to by pewnie wielu nie dostało nasion . O ile się nie mylę to była darczyńcą.
Ja nie piszę o dostępie dla kogoś kto sobie wchodzi na forum i mając 2 posty od wczoraj pobiera p?ł listy nasion tylko o tym, że mn?stwo z nas nie może sprawnie z AWN korzystać na forum będąc od dłuższego czasu i będąc aktywnym. To tylko taka sugestia. Mam nadzieję, że inni użytkownicy się też wypowiedzą
Ja nie piszę o dostępie dla kogoś kto sobie wchodzi na forum i mając 2 posty od wczoraj pobiera p?ł listy nasion tylko o tym, że mn?stwo z nas nie może sprawnie z AWN korzystać na forum będąc od dłuższego czasu i będąc aktywnym. To tylko taka sugestia. Mam nadzieję, że inni użytkownicy się też wypowiedzą
- norbert76
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Napisałaś wcześniej na moją odpowiedź:
Z całym szacunkiem, zarzucasz nam że nie rozumiemy/nie znamy do końca sytuacji, ale jakoś nie widać abyś sama brała aktywny udział w AWN, więc czegoś tutaj nie rozumiem...
Co do zasad AWN i celowości umieszczenia jej w sekcji ofert swego czasu było dokładne wyjaśnienie, więc nie widzimy powodu żeby do tego znowu wracać. Zasady jakie są, takie są ale nie przewidujemy ich zmiany w najbliższej przyszłości.
Już nawet wcześniej w tym samej kwestii dostałaś wyjaśnienie:
viewtopic.php?p=6104584#p6104584
W związku z czym, temat uznajemy na dzień dzisiejszy za zamknięty.
Foxowa pisze:Dobrze by było gdyby takie porady pisała osoba choć trochę znaiąca realia i AWN, a nie tylko ' teorię bo jednak praktyka jest trochę inna.
Z całym szacunkiem, zarzucasz nam że nie rozumiemy/nie znamy do końca sytuacji, ale jakoś nie widać abyś sama brała aktywny udział w AWN, więc czegoś tutaj nie rozumiem...
Co do zasad AWN i celowości umieszczenia jej w sekcji ofert swego czasu było dokładne wyjaśnienie, więc nie widzimy powodu żeby do tego znowu wracać. Zasady jakie są, takie są ale nie przewidujemy ich zmiany w najbliższej przyszłości.
Już nawet wcześniej w tym samej kwestii dostałaś wyjaśnienie:
viewtopic.php?p=6104584#p6104584
W związku z czym, temat uznajemy na dzień dzisiejszy za zamknięty.
"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A jak dokładniej mogę brać aktywny udzial w AWN nie mogąc nic napisać w wątkach AWN? Udział w akcji wzięłam, ale bardziej ' tajny' i przez pw.
Nikomu nie zarzucam niczego. Zwyczajnie wychodzę z taką sugestią, bo dyskutujemy z użytkownikami o tym nie pierwszy raz i myślę, że warto żeby te osoby się odezwały jednak publicznie.
Nikomu nie zarzucam niczego. Zwyczajnie wychodzę z taką sugestią, bo dyskutujemy z użytkownikami o tym nie pierwszy raz i myślę, że warto żeby te osoby się odezwały jednak publicznie.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dostęp do Sekcji OFERTY objaśnia regulamin viewtopic.php?f=1&t=64052
Mówimy o aktywności na rzecz forum a nie na rzecz akcji AWN.
Użytkownik który spełnia kryteria i współtworzy razem z innymi użytkownikami forum a więc bierze udział w różnych dyskusjach - nie ma żadnego problemu z dostępem do wszystkich funkcji forum.
Dalsza dyskusja zatem jest bezprzedmiotowa.