JolantaGraj tak to były dorodne kępy ale przydały się na terapię mojego synka
tija No musicie się teraz nacieszyć fotkami bo, wiosną aż do jesieni muszę intensywnie pracować Na pewno będą sadzonki tylko to wszystko zależy od naszej zimy ,raczej ta roślinka zimuje dobrze.
tija No musicie się teraz nacieszyć fotkami bo, wiosną aż do jesieni muszę intensywnie pracować Na pewno będą sadzonki tylko to wszystko zależy od naszej zimy ,raczej ta roślinka zimuje dobrze. [/quote]
Anitko o sadzoneczki pytała alys . Wiem że jesteś kobietą pracującą , z wiosną nowe prace i nowe obowiązki , ale znając Ciebie od czasu do czasu znajdziesz chwilkę i dla nas . Ja trzymam kciuki za Twoje roślinki by bez uszczerbku dotrwały do wiosny byś mogła nas uszczęśliwiać widokiem kwiatów . Troszkę sknociłam cytat ale już nie będę zmieniać
Anitko piękne nam pokazujesz rabatki, chyba muszę wrócić do Twojej poprzedniej części ogrodu, teraz zastanawiam się ile lat go tworzysz i jaki jest duży. Pisałaś wcześniej, że sąsiedzi również mają tak piękne ogródki, przynajmniej masz z kim wymieniać sadzonki.
Anito widać na zdjęciach że to nie działka ROD tylko ogród na wsi , fajne ujęcie z tymi krówkami bardzo mi się podoba, i te trawy . Tak bym chciał mieć swój dom na wsi i dużą działkę ,ale tylko można pomarzyć. Podoba mi się ta tuja przycięta . Czy to własnymi rękoma przycięta?
Anitko jak przeczytałam,że masz 50 odmian traw, to doznałam szoku. Jak ci się rozrosną to będziemy kupowały u Ciebie. Przed chwilą byłam w Twojej 1 części, co będę się rozpisywać -cudnie. Widzę ,że pomimo ciężkiej pracy, opieki nad uroczym synkiem jesteś bardzo pogodną, chyba ciągle uśmiechniętą osobą.
Proszę odpowiedz mi, czy w ogródku te nierówności sama usypywałaś ,czy taki masz teren, cudnie roślinki na nich się prezentują szczególnie macierzanki. Będę czekała na nowe zdjęcia do wiosny.