Ewa? Przecież widać, że 19,5....Grzesiu pisze:Albo liczy ile to ona ma lat
Miejsce na ziemi -Ave cz.2
Jakie zmarszczki???? Ja u siebie żadnych nie zauważam...jollla500 pisze:Mój też hi hi gdyby nie te zmarszczkiale mój M i tak mówi że jestem coraz piękniejsza
Mówisz o tych od śmiania się? One są sympatyczne

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jakie zmarszczki? Gdzie?
Nam tylko fafle lecą bo przyciąganie ziemskie jest coraz silniejsze
Nam tylko fafle lecą bo przyciąganie ziemskie jest coraz silniejsze

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ave Eve
od czasu gdy Hanuś pokazała to kanadyjskie "lanie wody" opuscił mnie mój spokój w Twoim watku
..........marzy mi sie zapach róz ........głupi smok ..po smoku już!
cmokasy z zamarznietych gór

od czasu gdy Hanuś pokazała to kanadyjskie "lanie wody" opuscił mnie mój spokój w Twoim watku

cmokasy z zamarznietych gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
liska pisze:Ewa? Przecież widać, że 19,5....Grzesiu pisze:Albo liczy ile to ona ma lat
Izulku Kofany, masz u mnie cukierka, albo... nie, dwa cukierki

Joluś, to my może z jednej piaskownicy ?

Monisiu -

Smocza Lady - szanse się wyrównały - w Chacie Agacie - jak u Pana Boga za piecem, a to tak daleko ode mnie

Wiecie co jest najśmieszniejsze - że ja brykałam sobie po Waszych ogródkach i innych ciekawych wąteczkach, a ponieważ nie przychodziły do mnie powiadomienia o przemiłych Gościach, to Wam nie przeszkadzałam

Teraz już wiem, że swojego "terena" trza pilnować i zaglądać, nawet jak się ma "bliskie spotkanie 3-go stpnia z ortopedą" ;:2 Poprawię się.
Cieszę się, że sprawy wodne posuwają się do przodu - tzn. rodzą sie nowe "pomysła i rozwiązania", oj będzie się wiosną (i latem) działo - a najlepsze, że nie tylko u mnie - prawda Agusiu i Grzesiu ? ;)
Ewuniu, w tym roku to ja Tobie będę dopingować!
Chociaż...Może pewnego, ciepłego dnia złapię za łopatę ..od doła trzeba wszak zacząć
Grześ zachęca mnie dodatkową ziemią na skalniak
Boję się nowych wydatków i pracy, ten rok będzie jeszcze dla mnie bardzo ciężki...Mimo chęci i tak nie dam rady sama...Chyba nie dam, bo zaczęłam wierzyć, że ja to już wszystko mogę...
ale...Pięknie byłoby, prawda????
Chociaż...Może pewnego, ciepłego dnia złapię za łopatę ..od doła trzeba wszak zacząć

Grześ zachęca mnie dodatkową ziemią na skalniak

Boję się nowych wydatków i pracy, ten rok będzie jeszcze dla mnie bardzo ciężki...Mimo chęci i tak nie dam rady sama...Chyba nie dam, bo zaczęłam wierzyć, że ja to już wszystko mogę...
ale...Pięknie byłoby, prawda????

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aga, z takiego właśnie myslenia powstało moje, niedoskonałe jeszcze oczko! I to jest myslenie prawidłowerivendel pisze: zaczęłam wierzyć, że ja to już wszystko mogę...

Ewuś, po co Ci ortopeda? Tego lekarza trzeba unikać bardziej niż innych ;)
A jakby co...zawsze mogę mentosa przegryźć...chatte pisze:Aga, z takiego właśnie myslenia powstało moje, niedoskonałe jeszcze oczko! I to jest myslenie prawidłowerivendel pisze: zaczęłam wierzyć, że ja to już wszystko mogę...
Skąd u Ciebie zwątpienie? Łap pozytywną energię im przyj do przodu! Możesz wszystko!
![]()
Ewuś, po co Ci ortopeda? Tego lekarza trzeba unikać bardziej niż innych ;)