Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Geniu przyszedłem się ogrzać. Wszędzie zima a u Ciebie lato :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziewczyny, ja kupiłam w agrosadzie liliowce w kolorze kremowym i białym, ale czy zakwitną tak jak powinny :?:
Już kilka razy roślinki kupione w oryginalnym opakowaniu, w sklepie firmowym kwitły zupełnie inaczej niż miały.
Pan w sklepie powiedział, że: "... "tam też tylko pracują ludzie" ... hmmm :wink:
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

GENIU -cudownie ,nic dodać ,nic ująć .

Obrazek
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Liliowce bajeczne ,szkoda ,że u mnie takich odmian się nie spotyka .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Jolu 500,Krzysiu ,Jolu Graj ogrzewajcie się do woli mogę nawet dać się Wam pobujać na moim fotelu
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko Joluja też tak mam bardzo dużo kwiatów tak kupiłam na obrazku i nazwa atrakcyjna a urosło wcale nie to co kupiłam no i byle co. Ja już pisałam że moje liliowce kupowałam na targowisku z kwiatami
Genia
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu, a ja już się nauczyłam, że jak zależy mi na jakimś konkretnym kolorze, to kupuję kwitnącą roślinkę w sklepie ogrodniczym czy na targu.
Czasami jest tak, że dogaduję się z osobami, w ogrodach których rosną wymarzone przeze mnie roślinki; zamawiam wtedy jak kwitną, a pani na liściach roślin ;-) ... zapisuje, że te maja być dla mnie, a we wrześniu idę kupić :lol: ... tak było przy zamawianiu irysów i lilii.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też najczęściej moje roślinki kupuje na targowisku ,ale zbyt dużego wyboru nie mają .To mala miejscowość ,a do większych sklepów ogrodniczych mam dość daleko.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu, w pewnym stopniu, możesz się z tego cieszyć :wink: ... bo mniej pieniążków wydajesz, hihihi :lol:
A tak poważnie, to muszę Ci się szczerze przyznać, że czasami, to jest mi głupio jak wchodzę do ogrodu - agrosadu, bo zaglądam tam dziennie, bo mam pod nosem i jak idę po zakupy to muszę koło niego przejść, a nie mogę się oprzeć, żeby tam nie wejść.
Dobrze, że kierownik i pracownicy są mili i sympatyczni, nooo i serdecznie mnie witają, a ja zawsze coś tam muszę kupić, choćby jedna cebulkę albo jakieś nasiona.
Mam super, bo panowie wiedzą czego poszukuję i często witają mnie słowami: " ... mam dla pani ..." :P
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu liliowce przecudne, ja mam tylko 2 kolorki, ale na wiosnę będę intensywnie szukała :D w domku masz bardzo kolorowo, to chyba łączy się z ciepłą, miłą, pogodną naturą. Kominka zazdroszczę, moje marzenie, a fotel mam identyczny :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko Jolu

Kto by się oparł takiej miłej pani . Dobrze masz bo ja muszę prosić męża albo syna żeby mnie zawiózł na zakupy .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Agnes

Staram się być zawsze pogodna ale nie zawsze się nie udaje .
A fotel ma już ze 20lat.Na nim karmiłam i kołysałam mojego najmłodszego synka a teraz ma już 19 prawie 20 lat
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halina Kwak pisze:Jolu, w pewnym stopniu, możesz się z tego cieszyć :wink: ... bo mniej pieniążków wydajesz, hihihi :lol:
A tak poważnie, to muszę Ci się szczerze przyznać, że czasami, to jest mi głupio jak wchodzę do ogrodu - agrosadu, bo zaglądam tam dziennie, bo mam pod nosem i jak idę po zakupy to muszę koło niego przejść, a nie mogę się oprzeć, żeby tam nie wejść.
Dobrze, że kierownik i pracownicy są mili i sympatyczni, nooo i serdecznie mnie witają, a ja zawsze coś tam muszę kupić, choćby jedna cebulkę albo jakieś nasiona.
Mam super, bo panowie wiedzą czego poszukuję i często witają mnie słowami: " ... mam dla pani ..." :P
Też bym tak chciała .U mnie na targowisku jest 3 lub 4 panów z roślinkami i mnie też już z daleka witają .Wiedzą ,że zawsze coś u nich kupię .Staram się u nich coś zamawiać ,ale niekiedy robią wielkie oczy ,bo nie wiedzą o czym ja mówię .Już nie mogę się doczekać wiosny ,aby zobaczyć co nowego przywiozą .Teraz już znam więcej roślinek i będę im zawracała głowę ,żeby mi przywieżli to ,czy tamto.Tak łatwo im nie odpuszczę .
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

dzień mnie tutaj nie było a tyle kolorków przybyło :) zaraz cieplej :)

kominek piękny :) w moim domu może też zrobię :) ale najpierw trzeba domek wybudować :)

i ciekawe masz barwy ścian ... takie mocne ... żywe - idealne do pokoju dziennego zwłaszcza zimą :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolu myślałam że będziesz się śmiał . Nie mam wśród znajomych ludzi którzy odważyli by się pomalować na takie kolory. Mówią że im się podoba ale by się odważyli u siebie. A ja uwielbiam kolory i w ogródku i w domu i co mi tam zawsze można przemalować na inne. A kominek teraz się bardzo przydaje wieczorami jak się rozpali to jest tak w domu przytulnie i ciepło
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”