Witam i również pozdrawiam. Sikory też są pięknekoziorozec pisze:Witaj Edziu,wróbli to Ci zazdroszczę ,u mnie nie widzę ani jednego,a tak je lubię i to ich ćwierkanie jest dla mnie najpiękniejsze,były u mnie ,ale jak podbiliśmy dach klepkami wróble się gdzieś wyniosły i do dzisiaj nie wróciły ,cała inna plejada ptaszków jest u mnie i dobrze się ma ,teraz najwięcej jest sikorek,pozdrawiam
Witam w prawego brzegu Odry. Miło mi że ktoś tutaj zagląda z naszego pięknego miasta. Odwiedzaj wątek kiedy tylko zachceszmieciak49 pisze:Edziu,witam na Twojej pięknej i wypasionej działce!Ja mało udzielam się na forum,głównie namiętnie podczytuję i podziwiam niektóre ogrody,no i jak przeczytałam że jesteś ze Szczecina to oczywiście weszłam i wpadłam na całegoPodziwiam całość,jednak głównie pomidory w donicach,ja w ubiegłym roku też tak miałam,ale przez ten upał nie nadążałam z podlewaniem,bo ja z kolei mam działkę na skarpie,na Gocławiu.Pozwolisz,że będę zaglądała do Ciebie i chyba wezmę się za mój zapomniany wąteczek
Wydaje się że małe ptaszki mało jedzą, w rzeczywistości karma znika w niesamowitych ilościach. Ptaki słonecznik uwielbiają więc do wiosny twój pewnie zniknie. Pozdrawiam cieplutko.Maska pisze:U mnie ptaków chmara ale głównie mazurki, wróble i sikorki! Pod karmnikami niestety sąsiadowe koty, ale sikorki są tak szybkie że nic sobie z nich nie robią. Słonecznika zakupiłam 30 kg i idzie jak woda