Familokowego ciąg dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Bazyla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2017, o 20:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Familokowego ciąg dalszy

Post »

Kochana Jadziu, witam w tym nowy roku ;:168 i dziękuję za życzenia ;:196 niestety sylwester i Nowy Rok przeszedł nam pod znakiem choroby. Bobasy dostały zapalenia krtani a my po kolei wszyscy walczymy z infekcją górnych dróg oddechowych. Wczoraj wróciliśmy do domu i mnie dokumentnie rozłożyło. Na szczęście do pracy idę dopiero w poniedziałek, więc mam nadzieję pozbierać się do tego czasu. Teraz leżę plackiem.
Jadziu no proszę nie zamykaj jeszcze wątku, jeszcze daruj nam chociaż tych parę stron wspomnień. Są one jak słoneczko w te szaro-bure dni.
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Życie jest zbyt krótkie, żeby się na nie obrażać
Beata
Bazylowo
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

BEATKO kochana do 75 dociągnę :wink: , a potem zamknę wątek ,ale otworze nowy ,gdzie tam czekać do wiosny to jeszcze tyle czasu .Mamę Amelki też chwyciło gardło oby tylko na małą znów zarazki nie przeszły.Kuruj się kochanie bo czasu nie masz za dużo do poniedziałku ;:196 Biedne maluszki tak sie rozchorowały a krtań to cholerstwo ;:222 Meli też juz miała jak była mniejsza

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Jadziu wiadomo w Nowym Roku ;:167 ;:180 ;:196 no i cudowny u Ciebie wspomnień czar. Zbliża się czas na ćwiczenia w ogrodzie haha jak tam lista chciejstw?
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

JAKUCH pisze:BEATKO kochana do 75 dociągnę :wink: ,
Jadziu, aż oczy przecierałam co Ty tej Beatce Bazylii wypisujesz ;:306 Uffff - to o wątki chodziło a nie o lata :;230
Super wspomneinia z lata, cudne są te Twoje zdjęcia. Można na nie patrzeć i patrzeć.
Ciesze się, że śniegu napadało sporo, u mnie także. ;:215
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i najbliższych oraz dla Twojego ogrodu. ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BEACIUkochana, no cóż dwojako można zrozumieć taki wpis. Też cieszyłabym się ,żeby do takiego wieku dożyć w pełnej sprawności, a jak będzie to się okaże. No to jak na śnieżną zimę przystało to i śnieżne fotki bo jeszcze ich nie wstawiałam .Dzisiaj nadal tyle samo śniegu . Dziękuję serdecznie za życzenia ;:196

Obrazek

Obrazek

ANUSIU jak miło Cię widzieć w Nowym roku. Wszystkiego co najcenniejsze czyli zdrówka przede wszystkim Ci życzę a reszta wedle życzenia ;:196 Na razie chciejstw nie mam ,ale kusiciele już się prężą do kuszenia :wink: wiec może jakaś drobnica wpadnie mi w ręce ,bo jak to niczego nie kupić jak kuszących ofert sporo :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Minnie
200p
200p
Od: 11 kwie 2016, o 15:47

Post »

Witaj, Jadziu :wit

Utalentowana jesteś bestyjka, kropelkowe zdjęcia fantastyczne, na niejednym mogłabyś zarobić, owadzie im nie ustępują, a do tego piękne kwiaty.
Chylę czoła przed frywolitkowymi dziełami sztuki, to się naprawdę nazywa koronkowa robota!!! Ja nawet nie potrafię obsługiwać szydełka, na drutach umiem, ale sweter to już jak rok temu zaczęłam, tak jeszcze nie miałam czasu dokończyć :;230 Może przed śmiercią jeszcze zdążę ;:306

Wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku, Jadziu :wit
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Jadziu, widzę że Twój ogródek ma prawdziwą zimę w moim podobnie.Roślinki fajnie śpią pod taką pierzynką ;:215
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Jadziu :wit , jak to się mówi: z Nowym Rokiem raźnym krokiem wróciłam, na razie trochę powspominam, a potem biorę się ostro do pracy ;:108 , u Ciebie zima u nas ciągle jesień, w takiej sytuacji to już chyba wolę aby ta zima do nas nie doszła, bo nie daj co jak przyjdzie w marcu czy kwietniu ;:185
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

Witaj Jadziu :wit
Kilka dni cieszyliśmy się śniegiem - jeszcze wczoraj odśnieżałem alejki, a dzisiaj pada deszcz i jest okropna chlapa. Pewnie u ciebie tak samo :(
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Jadziu
Widzę ,że prawdziwa zima nawiedziła Twoje strony.
Fajnie ,że ogród odpoczywa i my :D
Dziwnie kształtuje się pogoda , u nas ciepło i deszcz a w drugiej części kraju śnieg do pasa.
Zobaczymy ,jak zmienią się fronty pogodowe po tej wichurze.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Od rana znów dosypuje śniegu do nadal, a już większość poprzedniego się stopiła .Nawet nasz nadworny Amelkowy bałwan stracił głowę przez deszcze po mimo ,ze stoi pod okapem :;230
Dzisiaj trochę lutowo- marcowych fotek, czyli za chwilkę powinno sie zacząć dziać :heja

Obrazek

Obrazek

AGNIESZKO u Ciebie prawie wiosennie, a u nas zima na całego .Na razie zmieniło się tyle ,że znów u nas sypie od samego rana

Obrazek

Obrazek

ANDRZEJU dzisiaj chyba i u Ciebie dopadało białego puchu, bo u nas sypie od rana i spora warstwa świeżyzny :wink: już widoczna

Obrazek

Obrazek

IWONKO miło Cię znów widzieć wszystkiego co najlepsze w Nowym roku i sezonie ;:196 No widzisz jak kształtuje sie pogoda u Ciebie wciąż jesień a u nas zima na całego

Obrazek

Obrazek

IRENKO Ciebie również przywiało z Nowym rokiem ;:196 Pierzynka niczym puchowa kołderka super okryte są te nasze roślinki ,oby tylko się nie przegrzały ;:174

Obrazek

Obrazek

ANIU powolutku odrabiasz zaległości forumowe .Jak tam utalentowana uczę sie dopiero wszystkiego, a że aparat ma takie możliwości to z nich korzystam .Polubiłam robienie takich fotek .Powiem ci w sekrecie ,ze mój sweter robi się już chyba z 5 lat i brakuje mu rękawów :;230 Może też zdążę go wykończyć przed śmiercią bo każdego lata sobie obiecuję ,że go skończę, potem przychodzi zima, a swetra jak ni ma tak ni ma ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

Oj dopadało białego Jadziu, aż zgarniałem śnieg z dachu tarasu, bo zbyt dużo go było (ponad 30cm) i zaczynał namakać, a konstrukcja nie przewidziana na takie ekstremalne zjawiska :;230
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Mówisz, że za chwilę się zacznie dziać, a u nas dopiero zimę zapowiadają, mam nadzieję, że długo nie potrwa i tylko tyle żebym mogła przemrozić w końcu wysiewy bylin ;:108
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Jadziu
Początkowo uwierzyłam ,że ranniki już startują u Ciebie :lol:
Milo popatrzeć na takie początki wiosny.
Zresztą już widać kiełeczki, Katrhrinów Hodtkinów też ;:224
Z Twoim swetrem to nic w porównaniu do mojego ,przeznaczonego kiedyś dla synka :;230
Tak się grzebałam ,że dziecko urosło a sweter leżał nie pozszywany i zalega gdzieś do dziś :oops:
Oj teraz to bym się nasztrykowała :;230 Syn obszerny jest ;:224
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ato wspomnieniowe bo już sobie pomyślałam, że masz ogród podgrzewany :wink: . Jadziu masz afrodite jak z jej kwitnieniem i zdrowiem?
Pozdrawiam ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”