ps ile wyszła przesyłka bo nie mogę się na stronie doczytać?
Uhh... Miałam w tym roku mieć może jedną, dwie nowe odmiany pomidorów. Miałam zakupy zrobić w jednym, sprawdzonym sklepie, koszyk już pełny, za pełny. Ale patrzę .be, sprawdzę, może mają papryczkę cherry, bo chciała bym jeden krzaczek w tym roku... Dziękuję Błażej, wygląda na to, że wieczory w ciągu przyszłych kilku tygodni mam zaplanowane. Wertowanie zawartości "sklepiku" i czytanie opisów. I próby wymyślenia co się da i gdzie upchnąć.BobejGS pisze:Zakupy robiłem w takim zagranicznym sklepiku prowadzonym przez osobę, która sprzedaje nasiona z wlasnych zbiorów. Ogólnie na te stronkę trafiłem już trzy lata temu i co roku po kilka sztuk sobie dobieram, bo wybór naprawdę fajny, a fotki kuszą. ;)
Irenko,Rzepka pisze:Mirku, super pomidorkiem jest Beryl Beauty Dwarf, to krzyżówka Golden Dwarf Champion x Green Giant.
Przywiozłam go do Kasi Mymysterry na spotkanie ogrodowe, ale chyba tak smakował, że nie zdążyłeś się załapać![]()
Był to jednocześnie najplenniejszy ze wszystkich dwarfów, jakie miałam w tym roku.
Pozdrawiam Irena