Suwalszczyzna, Cisowa i Zamkowa Góra .......ostatni piękny weekend wykorzystany, oczy napaśliśmy cudnymi widokami, najchętniej zostalibyśmy tam

Annes  Suwalszczyzna jest niesamowita w każdej odsłonie, zachwyca przez cały rok.  I jest blisko
  Annes  Suwalszczyzna jest niesamowita w każdej odsłonie, zachwyca przez cały rok.  I jest blisko   
  Teresko, miło że wpadłaś, przeglądnęłam Twoje śliczne piwonie - masz ich całe mnóstwo i te wszystkie śliczne różyczki
  Teresko, miło że wpadłaś, przeglądnęłam Twoje śliczne piwonie - masz ich całe mnóstwo i te wszystkie śliczne różyczki   Moje serce mocniej zabiło dla historycznych i nawet nie jest istotne czy powtarzają kwitnienie, współczesne to inny wymiar .....
   Moje serce mocniej zabiło dla historycznych i nawet nie jest istotne czy powtarzają kwitnienie, współczesne to inny wymiar .....  Z tym przerabianiem to pytasz o pomidory ?
  Z tym przerabianiem to pytasz o pomidory ?

gdzie to wszystko się pomieściło?
 gdzie to wszystko się pomieściło?  

Masz 400m2 a roślin całe mnóstwogdzie to wszystko się pomieściło?

zaległości .
 zaległości . ), który z chęcią nam pokazujesz ...te widoki aż zapierają dech.
 ), który z chęcią nam pokazujesz ...te widoki aż zapierają dech. .
 . 

Elżuniu rozumiem, że z nasionkami już się trochę ogarnęłaś ? Podziwiam wszystkich świstaczków
 Elżuniu rozumiem, że z nasionkami już się trochę ogarnęłaś ? Podziwiam wszystkich świstaczków   za wielkie poświęcenie, może kiedyś sama się odważę ...?
 za wielkie poświęcenie, może kiedyś sama się odważę ...? to 5b
 to 5b  

), ale przecież nie powierzchnia się liczy, tylko jakość.
 ), ale przecież nie powierzchnia się liczy, tylko jakość.  

Hejka, milutko że wpadłyście
 Hejka, milutko że wpadłyście  ... tak się zastanawiam jak spędzacie czas czekając na wiosnę, bo u mnie już rośnie papryczka, próbuje znowu sił w ukorzenianiu hortensji i różyczek w domu ( jeszcze mi się to nie udało
  ... tak się zastanawiam jak spędzacie czas czekając na wiosnę, bo u mnie już rośnie papryczka, próbuje znowu sił w ukorzenianiu hortensji i różyczek w domu ( jeszcze mi się to nie udało   ), wyciągnęłam też sztoberki winorośli do ukorzeniania i nie wiem po co mi tyle tego
 ), wyciągnęłam też sztoberki winorośli do ukorzeniania i nie wiem po co mi tyle tego  .....a ha żebym się nie nudziła
 .....a ha żebym się nie nudziła  

Napisz czy masz jakieś sprawdzone odmiany, tunel czy grunt, jak z plennością ? A jak różyczki, są już w trakcie, czy się przymierzasz ? Moje sadzonki hortensji  i winorośli wyglądają dobrze , jeden patyczek z róży też trzyma się świetnie ( na razie  ; )
 Napisz czy masz jakieś sprawdzone odmiany, tunel czy grunt, jak z plennością ? A jak różyczki, są już w trakcie, czy się przymierzasz ? Moje sadzonki hortensji  i winorośli wyglądają dobrze , jeden patyczek z róży też trzyma się świetnie ( na razie  ; )   mam nadzieję że to będą tylko nasiona, choć po raz pierwszy zaobserwowałam że mi się pozycje zmieniają ... po zakupach
 mam nadzieję że to będą tylko nasiona, choć po raz pierwszy zaobserwowałam że mi się pozycje zmieniają ... po zakupach    na odmiany których nie zamawiałam, aż się boję co dostanę w kopercie ....i zdecydowanie kończę z tamtą stroną świata wszelki handel, nie mam na to zdrowia : [
   na odmiany których nie zamawiałam, aż się boję co dostanę w kopercie ....i zdecydowanie kończę z tamtą stroną świata wszelki handel, nie mam na to zdrowia : [

), gdyby nie wyglądały dobrze, w poniedziałek zetnę następne. Bardzo lubię samodzielnie rozmnażać roślinki, satysfakcja z wyprowadzenia czegoś od nasionka czy od patyczka - bezcenna!
 ), gdyby nie wyglądały dobrze, w poniedziałek zetnę następne. Bardzo lubię samodzielnie rozmnażać roślinki, satysfakcja z wyprowadzenia czegoś od nasionka czy od patyczka - bezcenna!