Zawsze wyobrażenia są inne niż rzeczywistość.
  Zawsze wyobrażenia są inne niż rzeczywistość.  Domek bardzo ładny, a przeróbki według własnego pomysłu uczynią go odpowiednim dla Ciebie.
  Domek bardzo ładny, a przeróbki według własnego pomysłu uczynią go odpowiednim dla Ciebie.  

Spokojnych dni i ciepła, żeby miło jeszcze parę dni spędzić na działce.

. Piękny ma kolor i wygląda bardzo solidnie. Okienka wysoko umieszczone i małe niby nie zapraszają niechcianych gości ale czy to gwarantuje, że złodziej nie spróbuje szczęścia? Myślę, że jeżeli będzie chciał, to wlezie tak czy inaczej
 . Piękny ma kolor i wygląda bardzo solidnie. Okienka wysoko umieszczone i małe niby nie zapraszają niechcianych gości ale czy to gwarantuje, że złodziej nie spróbuje szczęścia? Myślę, że jeżeli będzie chciał, to wlezie tak czy inaczej   , np podważy drzwi. Drewniany domek to nie jest twierdza nie do zdobycia a złodziej i tak przychodzi pewnie uzbrojony w łomy i inne takie. Malutkie okna wpuszczają mało światła do środka i zamiast domku robi się ponura szopa a przecież będziecie chcieli nie tylko zostawiać tam "graty" ale też zjeść obiad czy wypić kawkę, schronić się przed deszczem czy zimnym wiatrem. Ja też bym była za jednym większym oknem z widokiem na ogród a pozostałe mogłyby już zostać małe, tak tylko dla dodatkowego doświetlenia. Tylko lepiej tego dużego okna nie robić od strony południowej, bo latem w domku będzie nieznośnie ciepło. Śliczny macie ten domek i szkoda, że tak Cię zasmucił jego wygląd. Małe okienka czy brak sufitu to tylko drobiazgi, które są do poprawienia. Generalnie prezentuje się świetnie
 , np podważy drzwi. Drewniany domek to nie jest twierdza nie do zdobycia a złodziej i tak przychodzi pewnie uzbrojony w łomy i inne takie. Malutkie okna wpuszczają mało światła do środka i zamiast domku robi się ponura szopa a przecież będziecie chcieli nie tylko zostawiać tam "graty" ale też zjeść obiad czy wypić kawkę, schronić się przed deszczem czy zimnym wiatrem. Ja też bym była za jednym większym oknem z widokiem na ogród a pozostałe mogłyby już zostać małe, tak tylko dla dodatkowego doświetlenia. Tylko lepiej tego dużego okna nie robić od strony południowej, bo latem w domku będzie nieznośnie ciepło. Śliczny macie ten domek i szkoda, że tak Cię zasmucił jego wygląd. Małe okienka czy brak sufitu to tylko drobiazgi, które są do poprawienia. Generalnie prezentuje się świetnie   i dla dwóch osób jest zupełnie wystarczający jeżeli chodzi o metraż. Wszystko tam zmieścisz co trzeba, łóżko i stół i kącik kuchenny. Wiadomo, że większość czasu i tak spędza się na rabatkach. Piszesz, że nie planujesz tarasu a może jednak
  i dla dwóch osób jest zupełnie wystarczający jeżeli chodzi o metraż. Wszystko tam zmieścisz co trzeba, łóżko i stół i kącik kuchenny. Wiadomo, że większość czasu i tak spędza się na rabatkach. Piszesz, że nie planujesz tarasu a może jednak   ? Wiesz jak ładnie wyglądałby taki domek z niedużym tarasikiem, normalnie jak z bajki
 ? Wiesz jak ładnie wyglądałby taki domek z niedużym tarasikiem, normalnie jak z bajki   . Najważniejsze, że w przyszłe lato będziemy mogli liczyć na poranne  zdjecia Lucynki w piżamie i sianem we włosach
 . Najważniejsze, że w przyszłe lato będziemy mogli liczyć na poranne  zdjecia Lucynki w piżamie i sianem we włosach   .
 .   Nie martw się Lucynko drobiazgami, zobacz ten domek naszymi oczami, a wszyscy Ci tu piszą, że masz naprawdę bardzo ładny domek i niejeden działkowicz chciałby taki mieć u siebie
 Nie martw się Lucynko drobiazgami, zobacz ten domek naszymi oczami, a wszyscy Ci tu piszą, że masz naprawdę bardzo ładny domek i niejeden działkowicz chciałby taki mieć u siebie   .
 . 

Witajcie!
 Witajcie! tylko ze środka nie da się przez nie na ogród wyjrzeć bez drabiny.
 tylko ze środka nie da się przez nie na ogród wyjrzeć bez drabiny.  
  Troszeczkę mi szkoda, ale... Pomyślę.
  Troszeczkę mi szkoda, ale... Pomyślę.  

A gdy damy izolację styropianową, to wnętrze aż tak bardzo się nie nagrzeje. W sumie to noc jest ważna, bo dzień wyłącznie na zewnątrz, wśród kwiecia.
 A gdy damy izolację styropianową, to wnętrze aż tak bardzo się nie nagrzeje. W sumie to noc jest ważna, bo dzień wyłącznie na zewnątrz, wśród kwiecia.  
  Ogromnie mi to pomaga. Już się pogodziłam i planuję urozmaicenia.
 Ogromnie mi to pomaga. Już się pogodziłam i planuję urozmaicenia. Ja kiedyś w listopadzie sadziłam.
  Ja kiedyś w listopadzie sadziłam. 

Jedyne, czym się zmartwiłam to Twoim zatruciem, ale dobrze czytać, że juz jest ok. Podkłady są nasączane okropnym świństwem. Pamiętam, że kiedyś, kiedyś w moim rodzinnym domu na ogrodzie też były. Nawet człowiek nie wie ile z tego trucizny zjadł, a teraz nie wiadomo, czy to mi się nie odbiło na zdrowiu.
 Jedyne, czym się zmartwiłam to Twoim zatruciem, ale dobrze czytać, że juz jest ok. Podkłady są nasączane okropnym świństwem. Pamiętam, że kiedyś, kiedyś w moim rodzinnym domu na ogrodzie też były. Nawet człowiek nie wie ile z tego trucizny zjadł, a teraz nie wiadomo, czy to mi się nie odbiło na zdrowiu. 

to czego nie chciałam, czeka mnie mrówcza praca
 to czego nie chciałam, czeka mnie mrówcza praca  naprawdę wolę pracować łopatą.
 naprawdę wolę pracować łopatą. Dziś rano było
 Dziś rano było

Witajcie!
 Witajcie!

Zdrówka dla Was.
  Zdrówka dla Was.  

, a Tobie spokojnych dni.
 , a Tobie spokojnych dni.  
   Forum nie zając, nie ucieknie.
  Forum nie zając, nie ucieknie.

i Tobie również życzę.
  i Tobie również życzę. 

. Na pewno masz tam już swoją wizję i pomysły
 . Na pewno masz tam już swoją wizję i pomysły   .  Jestem bardzo ciekawa jak się tam urządzisz Lucynko
 .  Jestem bardzo ciekawa jak się tam urządzisz Lucynko   .
 .

Odmianowe czekają na wiosnę, ale zrobiłam im straszna rewolucję i nie wiem co one na to. Najbardziej sie obawiam czy nie zgubię białego (chyba od Ciebie). Zobaczymy, będzie jak w loterii
  Odmianowe czekają na wiosnę, ale zrobiłam im straszna rewolucję i nie wiem co one na to. Najbardziej sie obawiam czy nie zgubię białego (chyba od Ciebie). Zobaczymy, będzie jak w loterii  a potem będe odkupywać a co tam!
  a potem będe odkupywać a co tam! 

i już wiem ... gailardia, dobrze że napisałaś, bo nigdy bym nie zgadła.
 i już wiem ... gailardia, dobrze że napisałaś, bo nigdy bym nie zgadła.  

Cieszę się bo na Święto Zmarłych jadę w rodzinne strony.
 Cieszę się bo na Święto Zmarłych jadę w rodzinne strony.  
  a zdrówko rodzinki nie opuszcza.
 a zdrówko rodzinki nie opuszcza.  
   Pozdrówka dla Mamy.
 Pozdrówka dla Mamy.