Witajcie moi mili
Prace w ogrodzie stoją cały weekend padało dziś od rana to samo , zimno i wieje . W niedzielę byliśmy chwilę na grzybach ,ale raptem znaleźliśmy dwie sztuki . Albo las do kitu albo nie ma grzybów .
dorcia7tak jak mówisz , nawet do swojego męża mówiłam że chyba zrezygnujemy z kostki na obrzeżach no może to i ładnie wygląda , ale ja chcę mieć naturalny ogród ,żeby było wiejsko i sielsko do tego garnki gliniane doniczki plecione wolę takie klimaty . Tamte miejsce z kamieniami chyba właśnie najlepsze miejsce na hosty . Może dam jeszcze na tył parzydło leśne coś wyższego i kwitnącego .
nyna76 Aniu dziękuję za życzenia dla malucha .Mam nadzieję , że jeszcze rok i będzie trochę z górki . Z tym Rosa humus dobry pomysł , zapisze sobie i na wiosnę podsypię trochę żeby wzbogacić glebę . Jeszcze nie zastanawiałam się co posadzić . Widza mi się tam niewielkie trawy i jakieś byliny dla koloru . Rabata stoi nie skończona bo cały czas pada i zimno , a ja muszę patrzyć na pagodę ze względu na małego . W zeszłym roku ciągle miał zapalenie krtani gdzie kończyło się szpitalem i inhalacjami . Może ten rok będzie lepszy .
Danka65 Danusiu Pierwszy dzień po nabiciu guza głowa go bolała , został już mały siniak , będzie żył do wesela się zagoi

Ja nie zdążyłam nić zrobić przed tym zimnem . Dziś jak niuniu zaśnie to polecę raz dwa posadzę cebulę bo tak zwlekam , żeby mnie wiosna nie zastała i nie będzie pięknych kwiatów . Ten chodnik robiony był własnoręcznie bo nawet w garażu forma jeszcze leży . Może to jeszcze wykorzystam
stasia_ogrod Stasiu dziękuje za życzenia . Bakcyl załapany to na pewno aż Robert już mnie odciąga w sklepie od wszelkiego rodzaju roślin

mówi że ja mam jakąś manie na punkcie ogrodu coś w tym jest

.Jedyne jakie były trujące owoce to cisa , którego od razu usunęłam , bałam się że mogę nie dopilnować i wolałam nie ryzykować .
JAKUCH Jadziu nic się nie stało z tą pomyłką po prostu się roześmiała bo to zabawnie wyglądało jak się przeplatały imiona

Drzewa reklamacji nie zrobią na swoją czuprynę za to jak bym komuś włosy obcięła to ho ho
koziorozec Martuś już mogę wejść w Twoje nadwyżki tak jak pisałaś ilość postów i obecność na forum zrobiły swoje
plocczanka Lucynko chyba nie zapowiada się na cieplejsze dni . Miałam nadzieję na ochłodzenie , ale nie aż takie żeby nie można było nic porobić bardziej mam na myśli opady deszczu .