Anolkowe roślinki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dobry wieczór Ilonko zwiedziłam Twoje wszystkie strony ( oj długo to trwałao :D ) , a i tak pozostałam pod wrażeniem trzykrotek na pierwszych stronach .
Śliczne masz hibiskusy pełne (ja tylko pojedyncze ) i zielistki i wszystko :shock:
Nie dość ,że u Ciebie można oko nacieszyć , to jeszcze zjeść i wypić . :roll:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Kochanie teleportuj się do mnie na Mazury :lol: Piesy też bierz ze sobą :lol:
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Jadziu droga, gdyby tylko wiedziała jak? To już bym była. Ale bez Zuzy raczej, bo to mało pokojowa dziewczyna. Boi się wszystkiego i musi postraszyć w zamian. Za to Skandi jest stoikiem, choć wśród facetów lubi brylować. :P
Danutko, cieszę się niezmiernie, że Ci się u mnie podobało. Owszem stron przybyło jakoś szybko :oops: Aktualnie trzykrotki nie zachwyciłyby Cię niestety, powyciągały się niemiłosiernie, mimo że na południowym oknie stoją. Zielistki szczególnie lubię, mam do nich sentyment. Hibkami się chętnie powymieniam, jeśli przetrwają zimę. :D Zapraszam cześciej.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Graszka
1000p
1000p
Od: 1 gru 2007, o 15:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ktoś pisze:Dobry wieczór Ilonko zwiedziłam Twoje wszystkie strony ( oj długo to trwałao :D ) , a i tak pozostałam pod wrażeniem trzykrotek na pierwszych stronach .
Śliczne masz hibiskusy pełne (ja tylko pojedyncze ) i zielistki i wszystko :shock:
Nie dość ,że u Ciebie można oko nacieszyć , to jeszcze zjeść i wypić . :roll:
Potwierdzam
Masz ładną kolekcję trzykrotek :D :D :D ja mam dwa gatunki biało zieloną i zieloną (od spodu ma zielone listki). Podobał mi się klonik ten co ma różowe kwiaty u nas kiedyś mama też miała klonika pokojowego on miał kwiaty w takim kremowym kolorze próbowała się dochować młodych kloników, ale nie wyszło. Pozdrawiam :lol:
Pozdrawiam, Grażyna
Moje rośliny i roślinki cz.1, cz.2
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Graszko, mam nadzieję, że moje trzykrotki dojsą do siebie, żeby znowu wiosną mogły Was oczarować. Niestety klonik to już wspomnienie, muszę zakupić nasionka i zacząć na nowo. Marzą mi się kloniki żółte i kremowe. :D
A tutaj czuprynka draceny marginaty green, oraz maleńkie przyrościki na mojej niewielkiej (jeszcze :P ) hatiorze. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek - i troszkę zimy: śniegowe poduszeczki, kapka śnieżku na dachu, widok z balkonu. Oraz mój kochany kontroler jakości moich poczynań :P :roll: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03

Post »

Ilonko wszystkie zdjęcia super ,ale psiaczek na ostatnim po prostu( jak mawia mój syn) "wymiata".
Tak z ciekawości czy już wysiewałaś klonika z nasion?Może i ja bym się skusiła,jeśli istnieje szansa ,żeby zakwitł .
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kloniki, które kiedyś pokazywałam wyrosły z nasionek, z łatwością zakwitły, tylko potem poczęstowałam je przędziorkami z bluszcza ze sklepu i bardzo osłabły. Ostatnich chłodnych dni nie przetrwały. Polecam ich wysiew, dają satysfakcję, gdy już zaczynają kwitnąć. :D
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Po jakim czasie zakwitły Ci kloniki i kiedy wysiewałaś,bo chyba też sie skuszę.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

trzykrotki dadzą rade...
ja moją biało zieloną bide oskubałam w piątek, a wczoraj już wypatrzyłam dwa malutkie korzonki...

to samo mam ze smużyną... od środka jest całkiem sucha, a końcówki rosną... trzeba będzie jej zrobić na wiosnę znów rewolucję
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu wysiewałam zimą zeszłego roku, a gdzieś tak w maju były pierwsze kwiaty, łatwo zawiązał nasionka, ale niestety zapodziałam je. :oops:

Agnieszko mam nadzieję, że dotrwają, moje calisie, skubie co jakiś czas, ale już to chyba do wiosny wstrzymam, bo nie chcą się teraz przyjmować paskudy.
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40

Post »

Anolko, ależ Ci się marginatka rozszalała - wygląda przepięknie :D Piesio przyjął dostojną minkę, widać, że zna się na rzeczy ;)

Mnie też ciotka podrzuciła niedawno na kilka godzin małego pomocnika, który okazał się małym szkodnikiem ;) Niech Was nie zwiedzie jego słodka minka - to prawdziwy terminator i pogromca zieleni :D

Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane psiątko :D Moja Zula też potrafiła być szkodnikiem, jeszcze teraz coś czasem zbroi. :twisted:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Śliczne zarówno roślinki, jak i psiaki :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40

Post »

No tak - do tego dochodzi psiak siostry, który przypuszcza atak na każdy zraszacz do kwiatów, ale... wreszcie podlewanie nabiera rumieńców i coś się dzieje :D ;)
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ależ słodkie Te Wasze czworonożne kwiatuchy :D Kontroler ma bardzo podejrzliwą minkę a terminator pogromca wygląda tak niewinnie, że nigdy nie pomyślałabym, że pożera roślinki i zraszacze :D .Ciekawe jak długo z nim wytrzymasz Karinko :twisted:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”