kania-Kasieńko 
Oj ja czasami też nie tak się wysłowię.
O bardzo podoba mi się zwrot:
kania pisze:.... Gdybym miała namalować Twój ogród użyłabym wszystkich kolorów bo mam wrażenie, że masz u siebie wszystkie możliwe rośliny i nie boisz się eksperymentować.....
Tak dość często eksperymentuje.
Jak mieszczę, tyle roślin, jedna obok drugiej.Już jest gęsto

Chyba tak n a różance róże na pewno zarażają się od siebie nawzajem.Zastosuję twoje rady, liście pozbieram.Tam mam korę, to z ziemią trochę źle wybrać.A może coś zastosować ??
Wiem, wiem inne rośliny są.I dobrze, jest na czym oko zawiesić.
JAKUCH-Jadziu Nie wszystkie hortensje są już okazale i piękne.Te młode , jeszcze nie.Ale te starsze to już piękne.
Też lubię przebarwiającą się dębolistną hortkę.W tym roku mało mi kwitła.To może pocieszy z liści.A krzak ma wielki już
Milin kwitnie na całego,Dalie też. Nawet ładna ta jesień

,
Dziękuję, tak to taki mój azyl, mój raj
Beaby-Beatko Oj, co te Pinky Winky takie kapryśne.Moja nie wiem czy żyje, czy całkiem padła.Nic kupię drugą.Na wiosnę.
Ano zapisałam się na zajęcia do szkoły fotograficznej.Kurcze, to 1,5 roku trwa.Mam nadzieję ,że dam radę i z głową i z czasem .
Dziękuję ci bardzo takie mile słowa wsparcia.Już mi lepiej czytając je.
plocczanka-Lucynko Dziękuję kochana.
Fakt sporo jest roślin, sporo i rożnych kwitnień, bo ja lubię różne kwiatuszki

Działają na mnie kojąco, energetycznie.
Moj milin ma u góry słońce, to kwitnie.
Dziękuję może dam radę ze szkolą.A z teściem jest źle.
clem3-Malgosiu dalie dla mnie wszystkie są śliczne. Jeszcze jakieś czerwonawe i fioletowe dokupię na wiosnę.
Fajnie,że są te hortensje.Ogród dzięki nim od lata do późnej jesieni ślicznie wygląda.
Różę Elmshorn polecam.Jest cudna.Z mała przerwą kwitnie prawie cal.y czas.Jeszcze sobie jedną dokupię.
Och, bardzo dziękuję za takie mile słowa wsparcia i pochwały.Bardzo przyjemnie mi je czytać i na sercu.
Tak, tak zapisałam się do studium fotograficznego.Coś może się nauczę
Margo2-Malgosiu Dziękuję bardzo
Mam nadzieję,że po tej szkole fotograficznej, zdjęcia nie będą gorsze.,że coś się nauczę nowego ?

Hosty z gory