Mały ogródek basowej cz.2
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie piekne narcyzy! Jak zapachniało wiosną ;) Dobrze, że nastrój Ci sie poprawił, mi tez lżej, a to wszystko dzięki forum i roślinom 

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małagosiu, ale piękne zdjęcia i te kolorki
...byle do wiosny
Ja też mam nadzieję, że o zdjęciach oświetlonej chałupki nie zapomniałaś

Ja też mam nadzieję, że o zdjęciach oświetlonej chałupki nie zapomniałaś

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale bajeczne !! dzięki dzięki, wielkie dzięki !!! I wszystkie Twoje, toś dopiero szczęściara 
Posadziłam jesienią trochę ciekawa jestem jak błysną wiosną. Sadziłam je po kilka razem , bo w kępkach ładniej wyglądają.
Małgoś, doklej na dole odnośnik także do ogrodu 2009, szybciej będę do Ciebie trafiać.

Posadziłam jesienią trochę ciekawa jestem jak błysną wiosną. Sadziłam je po kilka razem , bo w kępkach ładniej wyglądają.
Małgoś, doklej na dole odnośnik także do ogrodu 2009, szybciej będę do Ciebie trafiać.
Witaj Guciu,miło ,że mnie odwiedziłaś :P
Zdjęcia wstawię wieczrem , jak je zrobię!
Giza byliśmy nad Odrą na sankach ,zdjęcia pstrykałam ,ale zaraz znajomi przychodzą,więc pewnie też dopiero wieczorkiem wstawię....Śnieg pada cały dzień!
Aguś , to jeszcze nie wszystkie żonkile ,jakie mam , a jesienią też sporo dosadziłam
- teraz czekam na efekty.Naoglądałam się wczoraj zdjęć Gabrysi - doszłam do wniosku ,że ja z jakością moich zdjęć mogę się schować pod stół (dlatego nie wszystkie wstawiłam....
)
Cieszę się ,że zrobiłam Ci przyjemność :P
Zdjęcia wstawię wieczrem , jak je zrobię!
Giza byliśmy nad Odrą na sankach ,zdjęcia pstrykałam ,ale zaraz znajomi przychodzą,więc pewnie też dopiero wieczorkiem wstawię....Śnieg pada cały dzień!

Aguś , to jeszcze nie wszystkie żonkile ,jakie mam , a jesienią też sporo dosadziłam

Cieszę się ,że zrobiłam Ci przyjemność :P
Pozdrawiam,Małgorzata