Clem,apus,Maska,anabuko dziewczyny, ta chryzantema to 5 kolorów sadzonek tej samej odmiany. Dlatego w takim samym tempie rosną i sa z takich małych . Wyglądają rewelacyjnie, kupiłam już drugą doniczkę w Tesco

mam zamiar jesienią wsadzić do gruntu lub do piwnicy i na wiosnę wsadzić --zobaczymy co z tego wyjdzie , ale takie już mi przeżywały kilka lat, może nie wieczność ale trochę
Tara milina kupiłam na pniu już z kwiatami, dlatego mi kwitnie. Ale mam jeszcze takie zwykłe , pnące, to 3 juz kwitną , zakwitły szybko ( zwłaszcza,że jeden był z pąkami

) , a takie małe co nie kwitną to mam jeszcze 2. Skoro masz ładny krzew, to go wiosna mocno przytnij. Zostaw na poszczególnych odrostowych gałązkach 3 oczka , resztę tnij .

zakwitł tulipanowiec

Lespedeza Dwubarwna

Lespedeza

Rhapsody in Blue

Wyprowadziłam sobie małą, zgrabną kaline na pniu, tnę na kulke i teraz przy siatce ładnie wygląda w kulkach

letni Tamaryszek kwitnie 3 x, ale nie obficie

nie ma to jak floksy, przycinam przekwitłe i mają zaraz znowu kwitnąc

Orszelina to nowośc u mnie

czy u Was też pąki hibiskusa oblepione są mszycą , bo u mnie bardzo, pryskanie nie wiele pomaga

krzewuszka

w tym roku będę miała wtreszcie kilka ładnych dyń, używam je wyłącznie dla ozdoby

Rudbekie i Cynie na początku warzywnika

owoce nie dość ,że pięknie wyglądają to wabią ptaki

doczekałam się Rutewki, też u mnie nowość

Glicynia ciągle , pojedynczo kwitnie