Amanita-Dominiko Witaj!! Dziękuję za miłe słowa
Lubię, fotografować rośliny, rożne.Wdzięczne modele.Nie marudzą, nie narzekają,ze coś nie tak, ze są niefotogeniczne
pysznogłówki sa piękne.fakt, ta fioletowa, bardziej czupurna
pomidorki od ciebie wzeszły , i tak stały 2 czy 3 miesiące .I nic mi w tym roku nie wyszło.Kupiłam sadzonki na rynku i tyle.
A takie fajne odmiany były od ciebie.Ech
Ale żadne siewy mi w tym roku nie wyszły.Albo ni nie powschodziło.Albo stało jak zaczarowane.Jeszcze takiego dziwnego roku w wysiewach w życiu nie miałam
marpa-Maryniu ;JAKUCH-Jadziu Dziękuję

Pysznogłówki są piękne.Mam 3 odmiany fioletowa jest najbardziej puszysta
Oj to szkoda,ze nie udało i się podziałkowac.Ja cały dzień Coś tam robiłam na dworze. Zielsko wszędzie. Nie wszystkie rabaty obrobiłam. Posadziłam trawy.przesadziłam 1 róże, róże Tom Tom wywaliłam . A to podwiazalam parę dalii bo pokładały się. Wkoło kamieni oplewilam..A jest tego....
Zrobiłam ogórki. Posiałam sałatę.
Podzieliłam kilka żurawek i je posadziłam ...I jeszcze dom sprzątnęłam.
I padam już.
Dziękuję. I wam życzę dobrej ogrodowej niedzieli . Ja mam jutro teściów; synia i córcie. Czyli taka rodzinna niedziela.
ewelkacha88_Ewelinko
Ja bardo lubię taką różnorodność w roślinach, kwiatach.a roślinki i kwiaty to bardo wdzięczni modele .I ni nie marudzą ,ze źle wychodzą na fotkach .Dziękuję a miłe słowa.
Tak, tutaj uwielbiam być, pracować, odpoczywać.
daysy Dziękuję

Ja bardzo lubię jak w ogrodzie jest coś zawsze kwitnącego. I przez parę lat nadsadzam i jeszcze dosadzam.
Lato piękne. .. jutro już pójdę zobaczyć twój clemek. Padam. .wybacz. dzień był bardzo pracowity
jeżówki

Jeżówka Butterfly Kisses

NN

Hot Lava

Jeżówka Green Twister- pierwszy raz zakwita w moim ogrodzie

NN