Tyle pięknego kwiecia
.A mnie nie było. .

Ale jestem..jestem już ,bo przecież lubię do twojego ogrodu zaglądać i ciekawych roślin

Kiedyś u babci w ogródku chyba on często gościł.
 Kiedyś u babci w ogródku chyba on często gościł. 

Z przyjemnością nadrobiłam u ciebie zaległości i jak zawsze..kolorowy zawrót głowy
 Z przyjemnością nadrobiłam u ciebie zaległości i jak zawsze..kolorowy zawrót głowy   

. Sama przyjemność przebywać na takiej działeczce pośród tylu kwitnących, trud siania i pikowania nie poszedł na marne i to bardzo cieszy
 . Sama przyjemność przebywać na takiej działeczce pośród tylu kwitnących, trud siania i pikowania nie poszedł na marne i to bardzo cieszy   . Współczuję przerabiania sąsiadowych owoców
. Współczuję przerabiania sąsiadowych owoców   , podobnie mnie się przytrafiło, kilkanaście słoiczków już gotowych. Reszta tak z doskoku, tyle tego dobra w tym roku że ani przejeść ani przerobić się nie da
 , podobnie mnie się przytrafiło, kilkanaście słoiczków już gotowych. Reszta tak z doskoku, tyle tego dobra w tym roku że ani przejeść ani przerobić się nie da   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam  

Witajcie!
 Witajcie! 
  tylko późno się pokazują i w związku z tym późno kwitną, dlatego a także z obawy, że mogą nie powychodzić, wysiewam zawsze jeszcze w domu.  No bo bardzo je lubię i chcę mieć.
  tylko późno się pokazują i w związku z tym późno kwitną, dlatego a także z obawy, że mogą nie powychodzić, wysiewam zawsze jeszcze w domu.  No bo bardzo je lubię i chcę mieć.  

W ogóle od dziecka kocham kwiaty, warzywa czy owoce to po prostu muszą być, bo głupio byłoby kupować, gdy ma się swoją ziemię.
 W ogóle od dziecka kocham kwiaty, warzywa czy owoce to po prostu muszą być, bo głupio byłoby kupować, gdy ma się swoją ziemię.  

dla Ciebie.
 dla Ciebie. 

wieści dla M pozytywne.
  wieści dla M pozytywne. 

(?)
 (?) 'Fantastic' od Iwonki1
'Fantastic' od Iwonki1 Ketmia południowa od Marysi Maski.
Ketmia południowa od Marysi Maski. Mieczyki zaczynają. Żaden nie jest taki, jakie kupiłam.
Mieczyki zaczynają. Żaden nie jest taki, jakie kupiłam. Szałwia błyszcząca. Nie pamiętam ofiarodawczyni, przepraszam.
Szałwia błyszcząca. Nie pamiętam ofiarodawczyni, przepraszam.  
  Skąpana w deszczu różyczka NN.
Skąpana w deszczu różyczka NN.

Madziu [Madziagos]!
  Madziu [Madziagos]! Przy okazji właśnie sobie uświadomiłam, że gdzieś mi umknął Twój arcyciekawy wątek.
  Przy okazji właśnie sobie uświadomiłam, że gdzieś mi umknął Twój arcyciekawy wątek.   Muszę odrobić stratę.
 Muszę odrobić stratę.  

bo szybko on mija i wkrótce znów będziemy tęsknić do takiego pięknego niedoczasu.
  bo szybko on mija i wkrótce znów będziemy tęsknić do takiego pięknego niedoczasu.  
  Były chwile, że już chciałam biec, już wydawało się, że pogoda pozwala, ale zanim przyszło co do czego, znowu zaczynało lać.
  Były chwile, że już chciałam biec, już wydawało się, że pogoda pozwala, ale zanim przyszło co do czego, znowu zaczynało lać.  Może jutro się uda
  Może jutro się uda  Wszystko mi jedno, i tak mam w planie choćby zmoknąć, ale na działce.
 Wszystko mi jedno, i tak mam w planie choćby zmoknąć, ale na działce. 

Kobieto ale gnasz do przodu
 Kobieto ale gnasz do przodu   

Witajcie!
  Witajcie! 
  Ci życzę.
 Ci życzę. Na szczęście teraz na rabatkach nic dla siebie już nie znajdują.
  Na szczęście teraz na rabatkach nic dla siebie już nie znajdują. Dziękuję też za dobre życzenia, które spełniły się w całej rozciągłości.
 Dziękuję też za dobre życzenia, które spełniły się w całej rozciągłości.  

W ten sposób powstaje elegancki busz.
  W ten sposób powstaje elegancki busz.  
  Nie te lata, kochana.
  Nie te lata, kochana.  

Przetacznik.
Przetacznik. Zakwitł kolejny floks wiechowaty.
Zakwitł kolejny floks wiechowaty. Kolejna dalia.
Kolejna dalia. Biała ketmia syryjska wystartowała ponad miesiąc wcześniej niż zwykle.
Biała ketmia syryjska wystartowała ponad miesiąc wcześniej niż zwykle.

Firletka chalcedońska.
Firletka chalcedońska. Czyściec wielkokwiatowy.
Czyściec wielkokwiatowy. Powojnik.
Powojnik.