marpa-Maryniu Dziękuję, dziękuję
Wczoraj niebo było bardziej niebieskie z chmurkami kapiącym deszczem.A dziś tez to pada, to przestaje, to przejaśnia się, to znowu pada.I taka zabawa w berka .
Czasami też tak myślę, ,że dobre zdjęcie, to świetna reklama takiej średniej rośliny.Jak dla nie tego jęczmienia
Ignis05-Krysiu Witaj!!
Dawno cięcie nie było u mnie

Ech lato jest piękne.
Jęczmień grzywiasty rośnie na ok, 30 cm. Bardziej efektowny w tych kłosach, niż jako cala roślina.
To fajnie,że i u ciebie popadało

U mnie też
cyma2704-Soniu .Cosmosy mi się wysiewają same wielkie dzięki za te info o trawce.

Będę ją obserwować i pokazywać.
Inne jakoś mi przepadły.Ta większa się uchwała.Kilka mniejszych mam,kupionych.Ale nazw nie znam .
JAKUCH-Jadziu Ta rudbekia borowa to niedawny zakup.może ze 2 tygodnie temu ją kupiłam na ryneczku od pani, odkopaną.
Zapewniała nie ,że zimuję.Ale zobaczymy jak u mnie da rade.Mam nadzieję,że zawiąże nasionka,Na wszelki wypadek zebrałabym z niej.
Jak będzie , to dam znać.
I Uwielbiam Elmshorna .Ta róza to twardzielka długo kwitnie, oj długo,To lubię

Dzisiaj deszcz ze słonkiem coraz tańczą
Tak liliowców już mam sporo.Nawet dokładnie nie wiem ile.Szkoda tylko,że większość to NN.
apus-Basiu Wielkie dzięki.

Tak, liliowców już mam sporo.Bardzo je lubię.
Mój heliotrop , jest,,, z ubiegłego roku.W ubiegły roku kupiłam sadzonkę.Na jesieni zabrałam do domu na parapet.
I przeżył.To na wiosnę poszedł do doniczki większej i z innymi roślinami na taras
Lilie

Dalie

Hibiskus syryjski
Rudbekie

Kwiat Canny