Annes 77-Aniu Ja lubię dużo różnych roślin i kwitnień.
Lilii mam sporo. i w rożnych miejscach.Jeszcze nie wszystkie kwitły

Na dalie czekasz ?Ja też, bo też je lubię i trochę mam.
mikołajek i u mnie trochę się rozsiał. Cóż trzeba nadmiar usuwać.Dziękuję

, taki sielski klimat to ja lubię
A każdy tworzy ogród taki jaki lubi/A mi juz i jeszcze pewne przeróbki chodzą po głowie
Biedronka641-Alu Dziękuję

Wczoraj popołudniu zaczęło się ochładzać.I dziś tez Tylko 12, 6 stopnienia było w dzień.
Także zimno i jakiś wiatr nieprzyjemny.
korzo_m-Dorotko Fiona chyba zainteresowała się jakimś owadem.
Ja mikołajka zostawiałam,I może dlatego też i się rozsiał.Mam go w 3 miejscach i wystarczy.Na suche bukiety raczej nie będę go cięła.
christinkrysia-Krysiu Witam w moich progach.
I ja lubię roślinki, kwiaty z kroplami deszczu czy rosy
Ja powojnik mandżurski dostałam i taki rośnie, jak widać.
Nie pamiętałam,że posadziłam tam sadźca.A jaki jest nie wiem, pierwszy raz będzie mi kwitł.
Mam go pośrodku liliowców to źle.Trzeba go przesadzić pod ścianę domku.Tylko tam okap i deszczyk nie dochodzi.ale czasami podlewam. liliowce jakoś dają radę i hosty jeden rząd też tak ma.
Albo całkiem winne miejsce ogrodu.
hmm nie wiem czy ja potrafię usuwać ten stożek wzrostu kwiatostanu.Nigdy tego nie robiłam
Pozdrawiam cieplutko i zapraszam częściej
Maska-Marysiu Fionke wygłaszczę.Teraz widzę już mi do łózka włazi, chyba szykuje się do spania.
Oj, liliowce bardzo lubie i żąłuje,że tak szybko im kwiaty przekwitają.Jedyna pociecha,że jest ich( pąków - kwiatów ) więcej już w kępie.
U mnie nie mrozi,Ale ochłodziło sie bardzo.I ten wiatr.Brr,Ale to tak do środy i już ma być cieplej.
Tojeść orzęsiona

To jakaś jednoroczna trawka .Chyba jakiś owies.Mąż mi kiedyś kupił mi na ryneczku.
Jest w koszu z canną itp.Na zimę tą donicę zabieram do piwnicy.I potem ją wystawiam na wiosnę do ogrodu.A ona sama gdzieś się wysiewa i jest już 3 rok.

Begonia Santa Cruz