Majeczko, i cóż ja mam mądrego napisać jak widok Twojego ogrodu odjął mi mowę? Cudnie Ci kwitną róże, a te kolorowe obrazy upewniają mnie, że warto się pomęczyć, popracować, żeby potem móc to wszystko oglądać i napawać się różanym aromatem
Ta pomyłkowa róża jest prześliczna
Majeczko
Wczoraj kupilam Saphir Rose- nie wiedzialam ze ona taka cudna To byla milosc od pierwszego wejrzenia. Pamietam, ze w zeszlym sezonie dobrze sie u Ciebie sprawowala, jak przetrwala zimie? Zapach CUDOWNY!!! Podobno warto posadzic ja w polcieniu, wowczas tak szybko nie traci kolorku. Dorwalam jeszcze czwartego Edenka, stawiam teraz na pewniaki
Beda dzisiaj fotki?
Pozdrawiam Patrycja- Ania Zgoda na brak polskiej czcionki
Maju no po prostu taki ład i porządek panuje w Twoim ogrodzie coś pięknego w tle ten powojnik na płotku co się pnie najbardziej mi się podoba jako tło do róż
Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz tu trafiłam. Ale tak szybko stąd nie wyjdę. Mowy nie ma. Róże przepiękne, widoczki wspaniałe, cuuuudowne. . Przepiękny rózany ogród a piękności... co jedna to ładniejsza. I jak tu nie chorować na różomaniactwo czy jakoś tak. Wspaniale , wspaniale. Buzi z zachwytu nie mogę zamknąć. i chyba będę tu nocować wśród tych przepięknych widoków. Pozdrawiam serdecznie.
Jak ja lubię zaglądac do ciebie
Uwielbiam Twój ogród, bo mimo, że jest w nim pełno kwiatów, to jest taki uładzony, bardzo elegancki
Czytam, że przeszłaś na angielki
Niestety one u mnie słabo zimują
Witaj Maju piękne kolorystyczne zestawienia róz,po prostu bajka.Mam nadzieję ze wrócisz niedługo do swojego wątku i pokażesz jeszcze swoje królowe.Pozdrawiam serdecznie