marpa-Maryniu; plocczanka-Lucynko; delosperma-Marysiu
Dziękuję wam bardzo za mile, sympatyczne słowa.
Chyba wszyscy mocno angażujemy się w te nasze ogrody.bo kochamy i prace ogrodowe, i wszelakie grzebanie w ziemi i rożne rośliny.
Powojniki jeszcze są piękne.Ale zaraz pomału będą przekwitać i odchodzić,.Z jednej strony szkoda.Ale są inne rośliny jak liliowce, lilie, hortensje, które się rozkręcają.A i dalie jeszcze
Bazyla-Beatko Wózeczek teraz trochę bardziej pasuje do całości i ma nowe bielsze, jaśniejsze życie
Powojniki jedne odchudzą, inne kwitną.Jeszcze jakiś zaczynają.ciut jeszcze ich będzie.
Różyczki - mogłyby być ładniejsze krzaczki., ostróżki cieszą.A wczoraj dwie nowe posadziłam

, jeżówki się rozkręcają.
Dziś 2 nowe przyszły. lilijek tez będzie więcej, bo je bardzo lubię i w rożnych miejscach ma.,
nachyłek Zagreb jest uroczy i z daleka żółciutka plama widoczna
Deszczu znowu nic nie ma.A przydaliby się go duuuzo .

Maczki

Dzwonki
kania-Kasiu The Fairy am posadzone chyba 3 krzaczki w nóżkach milinu.Ale nawet ładnie wyglądają.
Ja kiedyś nie lubiłam tych róż z drobnymi kwiatkami.ale już 2 lata temu coś się zaczęło w tym guście moim różanym zmieniać.
Lilii będzie coraz więcej
Godziki tez lubię.
ile am powojników ?? Kilkanaście
korzo_m-Dorotko Dziękuję

Moje Powojniki tylko 2 razy dostały nawozu po garści i tyle.
O szkoda Piilu, to piękny clemek.
Shire-Moniś każdy jakoś patrzy na te rośliny, ogrody.
Jak ja patrzę, tak go pokazuję, przedstawiam.cieszę się,że komuś to się podoba.Ten mój sposób patrzenia i przekazania w fotografii.
Dziękuję w imieniu powojników.Ale ma ze 2 zakaly, co nie rosną dobrze.
PEPSI-Małgosiu A tak nawet powojnik jest przy jeżynie.To Prezydent w duecie.
Lilie św Józefa sadziłam przez 3 lata i nic nie wychodziło.Dalej sadziłam i w końcu są.I nawet ładnie się rozmnożyły.
tara -Aniu witaj

naparstnice u mnie sa.Malwy,,,może jedna.
Powjniki już też w wiekszej ilości.I innych sporo, bo ja lubie duzo roślin

Róze

Elmshorn

Enilien G.

LO.

Biala lawenda
Co to mam w liliowcach ? Coś czy ziele ??
Hortensja Anaabelle