ja zbieram raczej młode okazy, bo są o wiele smaczniejsze, a i plon jest większy jak regularnie zrywasz. Polecam Ci młodą cukinię na surowo. Rewelacja

U mnie plon jest cały czas duży niezależnie od tego ile zbieram a okazy 8kg równie smaczne jak małe owocniki. Na dodatek ta odmiana świetnie się przechowuje. W tamtym roku ponad miesiąc cukinia leżała w spiżarni i dalej była w świetnym stanie do spożycia. Jestem fanem tej odmiany.jeszcze pisze:Paweł,
ja zbieram raczej młode okazy, bo są o wiele smaczniejsze, a i plon jest większy jak regularnie zrywasz. Polecam Ci młodą cukinię na surowo. Rewelacja
Ja zastosowałam Scorpion325C bo akurat miałam - ma rejestrację na mączniaka prawdziwego na ogórkachkaLo pisze:Mączniak prawdziwy wykluł się tak wcześnie z powodu wysokich temperatur i suszy. Bez chemii się nie obejdzie . Niestety dużego wyboru nie ma a właściwie nie ma zadnego wyboru jeżeli chodzi o prawdziwego dyniowatych.